Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
4
4
4
4
4
(3)

Puur Derma (jeuk) voor hond, kat en paard

Productinformatie
50 ml
€ 13,25 (€ 0,27/ml)
€ 13,25 (€ 0,27/ml)
2 x 50 ml
€ 25,95 (€ 259,50/l)
€ 25,95 (€ 259,50/l)
3 x 50 ml
€ 38,25 (€ 255,00/l)
Meest verkocht
€ 38,25 (€ 255,00/l)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Puur Derma voor hond, kat en paard (voorheen 'Puur jeuk') is een aanvullend diervoer, dat helpt bij het verlichten van een gevoelige huid en het verminderen van kriebel. 

  • Verlicht een gevoelige huid
  • Vermindert kriebel
  • Voor honden, katten en paarden

Meer informatie

Productinformatie Puur Derma voor hond, kat en paard

Puur Derma voor hond, kat en paard is een vloeibaar aanvullend diervoer, dat gebruikt kan worden als uw dier kampt met aanhoudende jeuk, of last heeft van een gevoelige huid. Als uw dier bijvoorbeeld vlooien of luizen heeft, kan de resulterende jeuk voor ontzettende onrust en stress zorgen. 

Puur Derma voor hond, kat en paard probeert jeuk te verlichten en helpt bij het herstellen van een gevoelige huid. Daarnaast bevordert het de afvoer van afvalstoffen. Voorheen verscheen dit product onder de naam 'Puur jeuk'. De samenstelling is echter hetzelfde gebleven. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Derma voor hond, kat en paard goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Derma voor hond, kat en paard

Samenstelling: 

Echte guldenroede (Solidago virgaurea), boekweit (Fagopyrum esculentum), grote brandnetel (Urtica dioica), grote klit (Arctium lappa), moerasrozemarijn (Ledum palustre), alcohol (45,0%). 

Analytische bestanddelen: 

Ruw eiwit (<0,1%), ruwe celstof (<0,1%), ruw vet (<0,1%), ruwe as (<0,1%), natrium (0,002%). 

Productadvies Puur Derma voor hond, kat en paard

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

1 ml is ongeveer gelijk aan 20 druppels.

Paarden 20-30 druppels
Honden 10-15 druppels
Katten 5-10 druppels

Geef deze dosis 1-4 keer per dag, tenzij een arts u een andere frequentie voorschrijft. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan aanhoudend gegeven worden, op voorwaarde dat u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Indien het lastig is het product meerdere malen per dag te geven, kunt u iedere 1-2 dagen een maximale dosis geven. Als u verbetering merkt kunt u overgaan op een onderhoudsdosis (ongeveer de helft). Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is dan veilig een dubbele te geven. Merkt u verbetering, dan kunt u langzaamaan afbouwen naar een zo laag mogelijke dosis. In het begin van de behandeling kan er een verheviging van de symptomen van uw dier optreden. Dit is normaal en gaat meestal na een tijd over. Reageert uw dier echter zeer heftig op het product, dan wordt het aangeraden de dosering te halveren of helemaal te stoppen met het geven ervan. U kunt dan na een tijdje weer een dosis opbouwen. 

Schud het flesje voor gebruik goed. Geef het product direct in de bek met een spuitje. Doe dit het liefst niet tijdens een maaltijd, dat verlaagt de werking ervan. Als uw dier het niet lekker vindt, kunt u het product eventueel op een lekkernij druppelen en het dan geven. Indien uw kat het niet lekker vindt, kunt u de alcohol in de druppels op een theelepeltje laten verdampen en ze dan, vermengd met wat water of melk, in de bek spuiten. 

Bewaar het product op een droge plek uit de zon op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Derma voor hond, kat en paard staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Indien uw dier last heeft van nervositeit, kunt u dit product van Puur eens uitproberen. Als u een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat beslist vinden in het uitgebreide assortiment van onze kattenapotheek!


Reviews
4
4
4
4
4
2.7 / 5 (3)
16-08-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Het product had weinig tot geen positief effect op het genezingsproces van mn hond
17-11-2020
1
2
3
4
5
Snelle levering ,
02-05-2022
1
2
3
4
5
Tænker det var spild af penge - har ihvertefald ingen forskel gjort

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.