Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Maxani Chloorhexidine doekjes met vitamine E, 40 stuks

Productinformatie
Per verpakking
€ 13,75 (€ 13,75/ct)
€ 13,75 (€ 13,75/ct)
Per 2
€ 26,25 (€ 13,13/ct)
€ 26,25 (€ 13,13/ct)
Per 3
€ 37,49 (€ 12,50/ct)
€ 37,49 (€ 12,50/ct)

Maxani Chloorhexidine doekjes Vitamine E zijn vochtige doekjes met Vitamine E en Aloë Vera en zijn geschikt voor het reinigen en verzorgen van de huid en huidplooien bij hond en kat.

  • Reinigen van de huid(plooien)
  • Verzacht en verzorgt de huid
  • Voor een sneller herstel van de huid

Meer informatie

Productinformatie Maxani Chloorhexidine doekjes Vitamine E

De Maxani Chloorhexidine doekjes Vitamine E zijn ideaal om te gebruiken voor onder andere de reiniging en verzorging van de huid(plooien). De toevoeging van vitamine E ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en Chloorhexidine werkt tegen ongewenste micro-organismen. Met deze doekjes kunt u vuil eenvoudig verwijderen. De hersluitbare verpakking bevat 40 doekjes.

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Maxani Chloorhexidine doekjes Vitamine E tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Maxani Chloorhexidine doekjes Vitamine E

Water, glycerin, cocamidopropyl betaine, polyquat-7,tocopheryl acetate, aloe barbadensis, chloorhexidine digluconate, phenoxyethanol, benzoic acid, dehydroacetic acid, DMDM hydantoin, parfum.

Gebruik Maxani Chloorhexidine doekjes Vitamine E

U kunt de doekjes 1 tot 2 keer per dag gebruiken om de huid(plooien) te reinigen. U kunt dit doen door voorzichtig over de huid heen te wrijven. Vermijd contact met de ogen. Het wordt aangeraden om bij huidproblemen uw dierenarts in te lichten. 

Ander product?

Bent u op zoek naar shampoo ter ondersteuning van de gevoelige, geïrriteerde huid? Kijk dan eens naar Dermoscent Atop 7 Shampoo voor hond en kat. Voor alle overige producten kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten voor honden.