Huid- en vachtproblemen hond
4
4
4
4
4
(2)

Hydrovet Huidspray voor hond en kat

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Hydrovet Huidspray voor honden en katten is een spray op basis van plantenextracten voor een dagelijkse huidverzorging. De voordelen van dit product:

  • Voedt en verzorgt de huid
  • Spray: 30 en 100 ml
  • Veilig voor dier en mens

Meer informatie

Productinformatie Hydrovet Huidspray voor hond en kat

Hydrovet Huidspray voor hond en kat (voorheen Cothivet) is een met natuurlijke bestanddelen gemaakte spray voor de verzorging van wonden. De spray is uitermate geschikt voor de behandeling van brandwonden, zweren, doorligwonden en andere huidbeschadigingen. 

Hydrovet Huidspray voor hond en kat helpt met het bespoedigen van de wondgenezing en tracht littekenvorming te voorkomen. Het product is bovendien volledig gemaakt met etherische oliën van natuurlijke oorsprong! Let op: lees voor gebruik van dit de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u hieronder. 

Bij Brekz kunt u Hydrovet Huidspray voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Hydrovet Huidspray voor hond en kat

Samenstelling:
Tinctuur van centella asiatica (89,5%), natuurlijke etherische olie van lavendula officinalis (5,8%), natuurlijke etherische olie van rosmarinus officinalis (1,5%), tinctuur van aesculus hippocastanum (1,2%), natuurlijke etherische olie van thymus officinalis (0,9%), natuurlijke etherische olie van cupressus officinalis (0,8%), tinctuur van medicago sativa (0,16%), tinctuur van carlina acaulis (0,14%).

Productadvies Hydrovet Huidspray voor hond en kat

Dosering en toediening: 

Breng de spray 3 tot 4 keer per dag aan op de aangedane plek, ofwel rechtstreeks, ofwel met een doekje. De spray is niet giftig en het dus niet gevaarlijk als uw dier hem aflikt, hoewel het wordt aangeraden te proberen dit te voorkomen. Gebruik het product niet tijdens de dracht of lactatie. Vermijd dat de spray in de ogen terechtkomt. Gebruik de spray niet in de nabijheid van open vuur, aangezien er alcohol in zit. 

De houdbaarheidsdatum van Hydrovet Huidspray voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u een oogreiniger zoekt van dit merk, kunt u dit product eens bekijken. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel? Dat kunt u dan vast en zeker vinden in het uitgebreide assortiment van onze kattenapotheek.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
05-09-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Een spray om standaard in huis te hebben. Werkt enorm goed bij wondjes of huidiritatie. Met name katten zullen er niet aan likken vanwege de kruidige sterke geur.
30-05-2023
1
2
3
4
5
Très efficace, utilisé pour le chat qui a bien supporté, et le cheval.

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.