Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger voor hond en kat

Productinformatie
125 ml
€ 14,49 (€ 0,12/ml)
€ 14,49 (€ 0,12/ml)
Op 06 okt weer verkrijgbaar
2 x 125 ml
€ 28,49 (€ 0,11/ml)
€ 28,49 (€ 0,11/ml)
Op 06 okt weer verkrijgbaar
3 x 125 ml
€ 41,75 (€ 0,11/ml)
Meest verkocht
€ 41,75 (€ 0,11/ml)
Op 06 okt weer verkrijgbaar

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat is een reinigingsmiddel dat dagelijks gebruikt kan worden om de ogen schoon te maken. Het is geschikt voor honden, katten, paarden, reptielen, knaagdieren, vogels en fretten. 

  • Voor dagelijks gebruik
  • Reinigt de ogen
  • Geschikt voor groot aantal dieren

Meer informatie

Productinformatie Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat

Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat is een reinigingsmiddel dat dagelijks gebruikt kan worden om de ogen schoon te maken. Het product is geschikt voor honden, katten, paarden, reptielen, knaagdieren, vogels en fretten. Het is gemaakt met plantaardige bestanddelen en heeft een verzachtende werking. 

Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat kan bovendien helpen met het verminderen van traanstrepen. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat

Samenstelling: 

Rozenwater, hamamelis water, natriumboraat, boorzuur, natuurlijke plantextracten van Calendula officinalis, euphrasia officinalis en matriarca recutita, methyleenblauw, gebufferde hulpstof (pH= 7.4).

Productadvies Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat

Gebruiksaanwijzing: 

De frequentie van het gebruikt ligt aan de aard van de klacht. Voor de reiniging van het gebied rondom de ogen kunt u het product op een kompres aanbrengen en dan de omgeving van de ogen schoonmaken. Voor het schoonmaken van het oog zelf kunt u een aantal druppels van het product direct op het oog druppelen. Vang druppels die niet op het oog terechtkomen op met een doekje en maak het gebied rondom het oog schoon. 

De houdbaarheidsdatum van Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Van Vétoquinol is er ook een handige oorreiniger. Indien u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat ongetwijfeld vinden in onze kattenapotheek.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.