Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Douxo S3 Seb Mousse

Productinformatie
200 ml
€ 16,95 (€ 84,75/l)
Beschikbaar 01 januari
€ 16,95 (€ 84,75/l)
2 x 200 ml
€ 32,95 (€ 82,38/l)
Beschikbaar 01 januari
€ 32,95 (€ 82,38/l)
3 x 200 ml
€ 49,95 (€ 83,25/l)
Beschikbaar 01 januari
€ 49,95 (€ 83,25/l)

Douxo S3 Seb Mousse verzacht de gevoelige huid en helpt bij het beschermen van de huidbarrière van honden en katten. De mousse kan voor het hele lichaam gebruikt worden, maar ook pleksgewijs (huidplooien, pootjes, etc.). De voordelen van dit product:

  • Vermindert uitdroging
  • Bevordert een zachte en glanzende vacht
  • Geen onaangename geur

Meer informatie

Productinformatie Douxo S3 Seb Mousse

Douxo S3 Seb Mousse is de ideale manier om uw hond of kat een ontspannende massage te geven die tegelijkertijd ondersteunend voor zijn huid is. De mousse bevat werkzame stoffen die achterblijven op de huid en hoeft dus niet met water uitgespoeld te worden. 

Het product helpt met het verzachten van de vacht en het bewerkstelligen van een schitterende glans. Bovendien helpt het bij het verminderen van uitdroging en het voorkomen van onaangename geurtjes. Douxo S3 Seb Mousse kan in combinatie met andere producten van Douxo gebruikt worden. Neem daarom eens een kijkje in ons assortiment voor andere producten van dit merk. 

Bij Brekz kunt u Douxo S3 Seb Mousse goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Ingrediënten Douxo S3 Seb Mousse

Samenstelling: 
Phytosphingosine, Soothex (Boswellia-extract),  hydraterende bestanddelen, groene thee-extract.
Net als andere producten van Douxo, is Douxo Seb Mousse vrij van parabenen. 
   

Productadvies Douxo S3 Seb Mousse

Dosering:

Gewicht dier 5 kg 10 kg 20 kg  30 kg
Aantal keer pompen 1x per kilogram (verdubbel voor langharigen) 1x per 2 kilogram (idem.) 1x per 2 kilogram (idem.) 1x per 2 kilogram (idem.)
Aantal behandelingen per flesje 50 50 25 18


Gebruiksaanwijzing: 
Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en bijsluiter van dit product. Het product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Schud het flesje goed voor gebruik. Breng 1 à 2 pompjes van de mousse aan op een droge en pas geborstelde vacht. Vermijd contact met het gebied rondom de ogen en de mond. Masseer de mousse en laat de vacht daarna drogen. Spoel de mousse niet uit met water. 

Gebruik de mousse eens per drie dagen. Voor onderhoud is eens per week voldoende. 
     

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Douxo Seb Mousse? Dit product kan gebruikt worden in combinatie met andere producten van Douxo, probeer bijvoorbeeld eens de Douxo S3 Seb Shampoo. Bent u op zoek naar een ander hygiënisch product? Probeer dan eens onze hygiëneproducten hond overzichtspagina of onze hygiëneproducten kat overzichtspagina.