Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

DermAllay Neutrale Shampoo

Productinformatie
250 ml
€ 16,75 (€ 67,00/l)
€ 16,75 (€ 67,00/l)
2 x 250 ml
€ 31,75 (€ 63,50/l)
€ 31,75 (€ 63,50/l)
3 x 250 ml
€ 45,25 (€ 60,33/l)
Meest verkocht
€ 45,25 (€ 60,33/l)

DermAllay Neutrale Shampoo is een verzorgende parfumvrije en pH-neutrale shampoo voor honden en katten. De shampoo is geschikt voor regelmatig gebruik.

  • Reinigende werking
  • Helpt klitten voorkomen
  • Voor een glanzende vacht

Meer informatie

Productinformatie DermAllay Neutrale Shampoo

DermAllay Neutrale Shampoo is een parfumvrije, pH-neutrale shampoo voor honden en katten. De verzorgende shampoo kan regelmatig worden gebruikt en heeft een krachtige reinigende werking op huid en vacht. Het helpt klitten voorkomen en bevordert een prachtige, schone en glanzende vacht. DermAllay verlicht de jeukende en irriterende huid en kan de huidbalans herstellen. Het helpt de huid te hydrateren en verzachten.

Bij Brekz kunt u diverse vachtverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu DermAllay Neutrale Shampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling DermAllay Neutrale Shampoo

Water, cocamidopropylbetaïne, dinatrium- cocoamfodiacetaat, glycerine, PEG-7- glycerylcocoaat, natriumchloride, PEG-120 methylglucosedioleaat, cetrimoniumchloride, cocamide DEA, citroenzuur, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazoline.

Gebruik en bewaring DermAllay Neutrale Shampoo

De fles goed schudden voor gebruik. De shampoo aanbrengen op de natte vacht en goed op de huid en vacht masseren tot het licht begint te schuimen. Vervolgens de shampoo goed uitspoelen en de vacht afdrogen.
DermAllay is alleen voor gebruik bij dieren en uitsluitend voor uitwendig gebruik.
Contact met de ogen vermijden. Als huidirritatie ontstaat of toeneemt, zet dan het gebruik stop en raadpleeg uw dierenarts. Niet gebruiken op ernstig geïrriteerde huid. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Was uw handen wassen na gebruik van DermAllay.

Ander product?

Op zoek naar een shampoo voor uw pup? Kijk dan eens naar onze Puppy Shampoo 250 ml. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten voor honden.