Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Leren Hondenriem Bruin 130 cm

16 mm breedte
€ 12,49
€ 12,49
20 mm breedte
€ 14,49
€ 14,49

Leren Hondenriem Bruin 130 cm is een hondenriem voor volwassen honden. 

  • Van hoogwaardig, duurzaam leer
  • Bevat een muskethaak
  • Verstelbaar van 16 tot 20 mm 

Leren Hondenriem Bruin 130 cm

Leren Hondenriem Bruin 130 cmis een bruine hondenriem met een luxe uitstraling. Deze riem is gemaakt van hoogwaardig leer, en zal dus lang meegaan. Leer is namelijk erg duurzaam en gaat niet snel kapot. De musketonhaak maakt het mogelijk om de riem gemakkellijk en snel te bevestigen aan een halsband. De riem is 130 cm lang en is verkrijgbaar in twee verschillende breedtes: 16 mm en 20 mm. 
 

Leder

Dit materiaal heeft veel voordelen. Zo heeft het een fijne textuur, een eigenschap die prettig is voor zowel uw hond, als voor uzelf. Het materiaal is zeer sterk en duurzaam. Daardoor gaat het langer mee en is het geschikt voor fysiek sterke of energieke honden. Bovendien is leer mooi om te zien. Leer heeft een organische uitstraling en verweert langzaam wanneer het ouder wordt. De daarom is leer het fijnste materiaal om een hondenriem van te maken. 

Bij Brekz kunt u de beste riemen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Leren Hondenriem Bruin 130 cm tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Andere hondenriem? 

Bent u op zoek naar een hondenriem in een andere maat? Bekijk dan onze Riemen pagina. Hier verkopen we grotere en kleinere riemen dan deze, onder andere de Leren Hondenriem Bruin 130 cm. Ook kunt u bij Brekz een bijpassende halsband kopen. Hiervoor gaat u naar de Halsbanden pagina.


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
26-09-2018
4
4
4
4
4
super tevreden over het product.