Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Leren Halsbanden 52 cm voor de hond OP is OP

Leren Halsbanden 52 cm voor de hond zijn geschikt voor volwassen honden met een gemiddelde nekomtrek.

  • Gemaakt van sterk leer
  • Duurzaam materiaal
  • Verkrijgbaar in drie kleuren

Leren Halsbanden 52 cm voor de hond

Leren Halsbanden 52 cm voor de hond zijn sterke leren halsbanden van goede kwaliteit. Deze leren halsbanden zijn van duurzaam materiaal gemaakt en gaan extra lang mee. Deze halsband is geschikt voor volwassen honden van alle rassen met een gemiddelde nekomtrek (41 cm tot 48 cm). Hij is 52 cm lang en 20 mm breed. Beschikbaar in de kleuren bruin, zwart en beige.

Leder

Dit materiaal heeft veel voordelen. Zo heeft het een fijne textuur, een eigenschap die prettig is voor zowel uw hond, als voor uzelf. Het materiaal is zeer sterk en duurzaam. Daardoor gaat het langer mee en is het geschikt voor fysiek sterke of energieke honden. Bovendien is leer mooi om te zien. Leer heeft een organische uitstraling en verweert langzaam wanneer het ouder wordt. Daarom is een leren halsband het prettigst in gebruik.

Bij Brekz koopt u online de goedkoopste riemen van de beste kwaliteit. Bestel extra voordelig de Leren Halsbanden 52 cm voor de hond en kijk rustig verder in de rest van ons assortiment!
 

Andere halsband?

Heeft u liever een halsband die gemaakt is van nylon? Bekijk dan onze productenpagina Halsbanden nylon. Hier vindt u bijvoorbeeld de Nylon Halsband M voor de hond. Deze is ook voor de hond met een gemiddelde nekomtrek.


4
4
4
4
4
3.5 / 5 (2)
18-03-2018
4
4
4
4
4
mooie en stevige halsband, past prima om mijn hond haar nek en de riem en halsband passen super bij elkaar.
01-03-2018
4
4
4
4
4
Gekocht voor onze labrador pup van 6 maanden en 22 kilo. Helaas zien we al scheuren ontstaan door het trekken aan de lijn.