Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Benchvoetjes antislip

Productinformatie
Per verpakking OP = OP
€ 3,99
€ 3,99

Benchvoetjes antislip zijn voetjes ter voorkoming dat uw benche gaat glijden en beschermen tevens uw vloer tegen krassen. 

  • Voorkomt glijden op gladde vloer
  • Beschermt vloer tegen krassen
  • 4 voetjes per pakje

Meer informatie

Benchvoetjes antislip

Benchvoetjes antislip zijn voetjes ter voorkoming dat uw benche gaat glijden en beschermen tevens uw vloer tegen krassen. De voetjes zijn geschikt voor diverse soorten benches en kunnen worden gebruikt per 4 stuks. Voor een grote benche wordt aangeraden om meer dan 4 voetjes te gebruiken.
Inhoud van de verpakking: 4 stuks

Bij Brekz kunt u de beste hondenbenches goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Benchvoetjes antislip tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voerbak/drinkbak voor in de bench? Kijk dan eens bij de Savic Crock Voerbak/Drinkbak. Een overzicht van al onze hondenbenches vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (2)
11-06-2019
4
4
4
4
4
Benchvoetjes ok . MAAR : nog steeds een besteld en betaald product niet gekregen . Probeerpakket Taste to the wild ....
19-04-2017
4
4
4
4
4
Een kleine foto over hoe men ze kan plaatsen zou handig zijn. We hebben toch even gezocht voor we de juiste stevigste manier vonden