Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Ventilatierooster voor autoramen

Productinformatie
Per stuk
€ 3,99
€ 3,99

Het ventilatierooster voor autoramen zorgt ervoor dat frisse lucht in de auto komt, zonder dat uw hond zijn kop uit het raam kan steken.

  • Gemaakt van hoogwaardig weerbestendig kunststof
  • Kan worden vastgeklemd tussen raam en portier
  • Zorgt voor frisse lucht in de auto

Meer informatie

Ventilatierooster voor autoramen 

Het ventilatierooster voor autoramen is een rooster dat ervoor zorgt dat er frisse lucht in de auto komt, zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw hond zijn kop uit het raam steekt. Het rooster is gemaakt van hoogwaardig zwart kunststof en is weerbestendig. Om het rooster vast te maken, draait u eerst uw autoraam naar beneden en u trekt het rooster in de juiste breedte. Plaats daarna de inkepingen over het raam en draai het langzaam omhoog tot de bovenkant van het rek in het rubber komt. Zo kunt u uw hond even alleen laten als u de auto uit gaat. Zorg er wel voor dat u uw hond nooit te lang alleen laat in de auto op warme dagen, want dat kan voor verstikking zorgen.

  • Zorgt voor frisse lucht in de auto
  • Gemaakt van hoogwaardig zwart kunststof
  • Weerbestendig
  • Gemakkelijk te plaatsen tussen raam en portier

Bij Brekz kunt u terecht voor diverse accessoires voor op reis en onderweg. Bij ons kunt u het ventilatierooster voor autoramen gemakkelijk en goedkoop online bestellen!

Ander product dan het ventilatierooster voor autoramen?

Ook voor andere accessoires voor in de auto, zoals het Trixie Veiligheidsnet of het Beeztees Auto Veiligheidsscherm kunt u bij Brekz terecht. Wij verkopen echter ook producten voor op de fiets, tijdens het wandelen en voor in de bench. Bekijk hier ons veelzijdige aanbod en bestel snel!


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (3)
28-11-2018
4
4
4
4
4
Kwaliteit is goed .maar ik had er 4 besteld voor mijn wagen2 en 2 voor mijn vriendin haar wagen .maar voor mijn wagen zijn ze te klein .anders super product
23-06-2018
4
4
4
4
4
Top! Makkelijk en klein dus ook handig om te bergen.
17-02-2018
4
4
4
4
4
onze Turbo zal iets minder warm hebben komende mooie dagen en wij ook met deze ventilatierooster