Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
4
4
4
4
4
(3)

Auto Veiligheidsscherm voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 17,95 (€ 17,95/ct)
€ 17,95 (€ 17,95/ct)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Auto Veiligheidsscherm voor de hond is een scherm dat uw huisdier tijdens het autorijden veilig op de achterbank van de auto houdt.

  • Vervoer uw huisdier veilig
  • Eenvoudig te bevestigen
  • Stevig materiaal met gaas

Meer informatie

Productinformatie Auto Veiligheidsscherm voor de hond

Het Auto Veiligheidsscherm voor de hond is een scherm dat uw huisdier tijdens het autorijden veilig op de achterbank van de auto houdt. Dit veiligheidsscherm is geschikt voor alle voertuigen en kan eenvoudig worden bevestigd tussen de voorstoelen van uw auto. U gebruikt daarvoor de meegeleverde, verstelbare bevestigingsriemen. Het scherm is gemaakt van stevig materiaal en beschikt over gaas zodat u uw hond gemakkelijk in de gaten kunt houden.  

Dit veiligheidsscherm is 60/44 cm breed en 69 cm hoog.

  • Meer veiligheid tijdens het autorijden
  • Scherm is eenvoudig te bevestigen tussen de voorstoelen
  • Geschikt voor alle voertuigen
  • Te bevestigen met meegeleverde, verstelbare bevestigingsriemen
  • Gemaakt van sterk materiaal met gaas, zodat u uw hond in de gaten kunt houden
  • Compact op te bergen

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu een Auto Veiligheidsscherm voor de hond tegen de scherpste prijzen.

   
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een veiligheidsnet voor boven de achterbank van uw auto? Kijk dan eens bij Trixie Veiligheidsnet voor de auto. Een overzicht van al onze honden accessoires kijkt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (3)
16-12-2018
1
2
3
4
5
Brekz heeft de verkeerde verstuurd. Deze was bovendien al een keer bekeken en slordig terug gepropt in de doos. Ik woon 100 meter bij Brekz vandaan maar het was niet mogelijk het product persoonlijk terug te brengen of om het even om te ruilen bij het magazijn. Geen flexibiliteit.....vandaar mijn ene ster.
06-11-2018
1
2
3
4
5
Ik ben er heel content van en prijs kwaliteit ook, ik heb het in de winkel gezien en het was iets duurder vandaar dat ik het bij jullie gekocht heb, het was ook hetzelfde merk.Ik vind één ding jammer dat je de autoriem voor grote honden niet hebt voor in een Ford auto want de onze is een Ford.Ik koop regelmatig bij jullie en ben al altijd tevreden geweest.
23-02-2017
1
2
3
4
5
Leuke afzetting tussen de stoelen, maar de bevestigingen vind ik nogal slapjes. Wanneer er door de klap de hond tegenaan vliegt ben ik bang dat deze gelijk afscheuren.


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.