Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hokamix Bonies Light Natuurlijke Hondensnacks - 400 gr

Productinformatie
400 gr
€ 12,25 (€ 30,63/kg)
€ 12,25 (€ 30,63/kg)

Hokamix bonies Light zijn een caloriearme snack met Spirulina en zijn geschikt voor iedere hond. De voordelen van dit product:

  • Rijk aan zeealg (spirulina)
  • Caloriearm
  • Handig bij africhten en training

Meer informatie

Hokamix bonies Light

Hokamix bonies Light zijn een caloriearme snack met Spirulina en zijn geschikt voor iedere hond. Deze smakelijke, verantwoorde snack van Hokamix is volledig plantaardig van opbouw. Het is ontwikkeld op basis van Spirulina, een bekende zeealg en beschikt over diverse gezonde voedingsstoffen. Zo bevat het ingredient wel 90 hoogwaardige werkzame stoffen, waaronder eiwitten en vitaminen. Ook bevat het slechts 2% vet. Dat laatste maakt dat bonies extra geschikt zijn voor honden die kampen met overgewcht. Het maakt de snack ook ideaal voor gebruik bij africhten en training.

  • Rijk aan zeealg Spirulina
  • Caloriearme snack, met slechts 2% vet
  • Handig bij africhten en training
  • Met wel 90 gezonde voedingsstoffen
  • Geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u de beste Hokamix producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Hokamix Bonies Light tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Hokamix Bonies Light staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Hokamix Bonies Light

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een snack met lam en rijst voor uw hond? Kijk dan eens bij Jerkeys Lam & Rijst voor de hond.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (3)
10-09-2021
1
2
3
4
5
Heb ze nog niet gegeven want had nog gewone staan, maar zullen wel goed zijn ben ik zeker van
21-06-2018
1
2
3
4
5
Het is een heel fijn product en onze hond Dommel is er stapel op en maar 2% vet dat was voor ons heel belangrijk en ook dat het plantaardig is met Sprulina. Zeer aan te bevelen.
08-12-2019
1
2
3
4
5
Mon chien les a boudé d emblé. Odeur pas du tout apétante.

Translate to English