Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hill's Prescription K/D Kidney Care Stew kattenvoer 82 gr

Productinformatie
24 x 82 gr
€ 31,49 (€ 15,98/kg)
€ 31,49 (€ 15,98/kg)
Op 30 nov weer verkrijgbaar
2 x (24 x 82 gr)
€ 60,75 (€ 15,42/kg)
Meest verkocht
€ 60,75 (€ 15,42/kg)
Op 30 nov weer verkrijgbaar

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care stoofpotje kattenvoer met kip & groenten is een smakelijk dieetvoer voor katten met nieraandoeningen. In blikjes van 82 gram.

  • Bevordert de eetlust 
  • Draagt bij aan hart en nieren
  • Helpt met aanwakkeren van de vitaliteit en energie


Meer informatie

Dierenartsvoer waarschuwing

Productinformatie Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care stoofpotje kattenvoer

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care stoofpotje met kip & groenten kattenvoer is een ondersteunend dieetvoer dat bedoeld is voor katten met nieraandoeningen, zoals chronische of tijdelijke nierinsufficiëntie. Nieraandoeningen gaan gepaard met het ouder worden van uw dier en kunnen negatieve gevolgen hebben. De eetlust van uw kat kan bijvoorbeeld verminderen, waardoor hij minder essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. Dit kan dan weer een afname van de spiermassa veroorzaken, waardoor de vitaliteit afneemt.

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care stoofpotje met kip & groenten is speciaal samengesteld om uw kat met een nieraandoening te ondersteunen. Het draagt bij aan de nier- en hartfunctie en helpt met het stimuleren van de vitaliteit. Bovendien helpt dit smakelijke voer met het aanwakkeren van de eetlust en draagt het bij aan de conditie van het lichaam. Uiteraard mag een uitstekende smaak bij dit voer ook niet missen: het is daarom gemaakt met lekkere zachte stukjes kip en groenten, waar veel katten van zullen smullen!

Bij Brekz kunt u Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care stoofpotje met kip & groenten voor de kat goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dieetvoer voor uw kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld. 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care stoofpotje met kip & groenten kattenvoer 

Samenstelling: 

Kip (12,0%), varkenslever, maïszetmeel,  rijstbloem,  dierlijk vet, erwteneiwit, gedroogde wortelen, rijst, eiwithydrolysaat, mineralen, soja-eiwitisolaat, gedroogde spinazie, soja-olie, cellulose, taurine, vitaminen en sporenelementen. Totaal aan groenten 1,0%.

Analytische bestanddelen: 

Eiwit (5.7%), vet (4.5%), koolhydraten (NFE) (7.5%), ruwe celstof (0.3%), calcium (0.16%), fosfor (0.09%), kalium (0.21%), natrium (0.05%), magnesium (0.011%), vitamine C (30 ppm), vitamine E (189 IU / kg), omega 3-vetzuren (0.20%), omega 6-vetzuren (0.68%).

Caloriewaarde (per 100 gram): 

84 kcal. 

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care stoofpotje kattenvoer

Voedingstabel: 

Lichaamsgewicht kat (kilogram) Dagelijkse hoeveelheid voer (blikken 82 gram)
2 2
3 2 3/4 
4 3 1/2 
5 4
6+ 3/4e blik per kilogram

Voedingstabel gemengd: 

Lichaamsgewicht kat (kilogram) Dagelijkse hoeveelheid voer (blikken 82 gram) Dagelijkse hoeveelheid droogvoer (gram)
2 1 15
3 1 30
4 1 40
5 1 50
6+ 1 10 gr per kilogram

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid voeding over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Op de verpakking vindt u de volledige instructies. We adviseren u om de hoeveelheid voer aan te passen als dat nodig is om het optimale gewicht van uw kat te behouden. Neem bij twijfel contact op met uw dierenarts. 

Gebruikt u dit voer voor het eerst? Meng dit voer dan gedurende 7 dagen door de huidige voeding en voeg naar verhouding een steeds grotere hoeveelheid van de nieuwe voeding toe. 

De houdbaarheidsdatum van Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care stoofpotje kip & groenten kattenvoer staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Bewaar op een koele, droge plek en sluit de verpakking goed af. 

Ander dieetvoer? 

Zoekt u dit voer nog in een andere variant? Probeert u dan eens Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care kattenvoer met kip droogvoer. Bent u op zoek naar een ander voer van hetzelfde merk? De overige producten van dit merk in ons uitgebreide assortiment vindt u in een handig overzicht op onze overzichtspagina Hill's Prescription Diet kattenvoer.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
23-12-2020
1
2
3
4
5
Prix très compétitif et en plus ils livrent en Corse! Je recommanderai

Translate to English

29-11-2020
1
2
3
4
5
Bin begeistert, meine nierenkranke Katze schmeckt das Futter hervorragend.

Translate to English