Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hengel Indy met kralen kattenspeeltje

Productinformatie
Per stuk
€ 8,59
€ 8,59

Hengel Indy met kralen kattenspeeltje is een leuk speeltje voor katten. De parels creëren geluid, dat de aandacht van de kat trekt.

  • Kraaltjes maken geluid, waardoor de aandacht wordt getrokken
  • Voor alle katten
  • Voor interactief spel met de kat

Meer informatie

Productinformatie Hengel Indy met kralen kattenspeeltje

Deze hengel is een zeer leuk en interessant speeltje voor uw kat. Het is een leuke manier om samen met uw kat te spelen en zo de onderlinge band te versterken. De kraaltjes maken geluid, waardoor het de aandacht van uw kat trekt en vasthoudt. Katten zijn jagers en hun beloning is dan ook om hun prooi te vangen. Laat uw kleine vriend dan ook regelmatig zijn "prooi" vangen tijdens het spelen. Met deze hengel kan uw kat zich eindeloos vermaken. 

Bij Brekz kunt u allerlei leuke kattenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze leuk Hengel Indy met kralen kattenspeeltje tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Hengel Indy met kralen kattenspeeltje

  • De kraaltjes maken geluid, waardoor de aandacht van de kat wordt getrokken en vastgehouden
  • Leuk samenspel tussen baasje en kat, versterkt de onderlinge band
  • Met leuke kleurtjes!
  • Stimuleert het jachtinstinct van de kat

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u iets waarmee uw kat zichzelf kan vermaken én wat voldoende variatie biedt? Kijk dan eens naar deze zak met kattenspeeltjes. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al ons kattenspeelgoed.