Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Speelhengel Hout met Juten Muis voor de kat

Productinformatie
Per stuk
€ 2,99
€ 2,99

De Speelhengel Hout met Juten Muis bestaat uit een hengel met daaraan vast een juten muis en is een zeer vermakelijk speeltje voor iedere kat.

  • Voor interactief speelplezier
  • Geschikt voor iedere kat
  • Stimuleert jachtinstinct

Meer informatie

Speelhengel Hout met Juten Muis

Met deze leuke Speelhengel Hout met Juten Muis kunt u eindeloos met uw kat spelen. Katten zijn uitstekende jagers en springers. Dit speeltje stimuleert uw kat om lekker te gaan jagen, rennen en springen. Het jute muisje is ideaal voor uw kat om in te bijten nadat hij het gevangen heeft. Het kauwen kan bijdragen aan een gezond en sterk gebit. Voor nog meer speelplezier kunt u het muisje eventueel inspuiten met een kattenkruidspray. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Speelhengel Hout met Juten Muis tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
   

Speelhengel Hout met Juten Muis Kenmerken

  • Het interactief spelen met uw huisdier versterkt de band tussen u en uw kat
  • Stimuleert de natuurlijke behoefte van de kat om te jagen en te rennen
  • Het kauwen op het muisje draagt bij aan een gezond gebit

    

Ander product?

Heeft u liever een andere variant van deze leuke speelhengel? Kijk dan eens naar de Speelhengel Hout met Jute Bal. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattenspeeltjes.