Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Vissenvoer 

Vissenvoer voor goudvissen en tropische vissen. U kunt kiezen uit vlokken en wafers. Tevens zijn sommige soorten voer ook geschikt voor schaaldieren zoals garnaaltjes.
Tetra Wafer Mix OP is OP

Tetra Wafer Mix

Tetra Wafer Mix is een hoofdvoeder dat bedoeld is voor bodemvissen en kreeftachtigen (schaaldieren). Het voer kan gegeven worden aan soorten die vlees eten als aan soorten die planten eten. Tetra Wafer Mix bestaat uit speciale schijfjes die ofwel een groene ofwel een bruine kleur hebben. De groene schijfjes bevatten spirulina algen. Deze algen zijn bijzonder goed voor de plantetende waterdieren. Spirulina algen verbeteren de weerstand van uw dieren. De bruine schijfjes zijn met name geschikt voor vleesetende vissen. Deze schijfjes zijn gemaakt van garnalen en bevorderen een gezonde groei van uw uw vissen. Doordat deze wafers een vaste vorm hebben,  helpen ze om watervertroebeling te voorkomen.

 • Een gezonde voeding boordevol voedingsstoffen
 • Geschikt voor vleesetende en plantetende waterdieren
 • Bevordert een gezonde groei
 • Verbetert de weerstand van uw vissen

Bij Brekz kunt u Tetra Wafer Mix goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste vissenvoer tegen de scherpste prijzen!

De houdbaarheid van Tetra Wafer Mix staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding van Tetra voor tropische vissen? Bij ons kunt u ook terecht voor Siervissenvoer. Daarnaast verkopen we diverse Aquarium- en vijverbenodigdheden.

> Meer informatie
Tetra Wafer Mix OP is OP 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
100 ml
€ 4,95
250 ml
€ 9,95
Tetra Phyll OP is OP 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
100 ml
€ 3,29
Tetramin Menu OP is OP 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
100 ml
€ 4,95
Tetra Guppy OP is OP

Tetra Guppy

Tetra Guppy is volledig voer voor alle soorten guppen en andere levendbarende tandkarpers. De vlokken bestaan voor een groot deel uit plantaardige bestanddelen. Ook zijn er mineralen aan toegevoegd, voor een betere opname en groei. Dit volwaardige voer brengt de natuurlijke kleur van de vis naar boven. Hij zal zich dus niet alleen gezond en vitaal voelen, ook de kleur van de huid wordt versterkt. Hij zal er stralend uitziend. Het kleurversterkende karakter is te danken aan de ingrediënten die garnalen en spirulina-algen bevatten. 

Bij Brekz kunt u het beste vissenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tetra Guppy tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Tetra Guppy staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Tetra Guppy

Vis en -visbijproducten, granen, gist, plantaardige eiwitextracten, schaal- en weekdieren, oliën en vetten, algen, suiker, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (47,5%), ruw vet (8,0%), ruwe celstof (2,0%), vochtgehalte (6,0%)

Toegevoegde voedingsmiddelen
Verbindingen van sporenelementen: E5 mangaan (96 mg/kg), E6 zink (57 mg/kg), E1 ijzer (37 mg/kg), E3 kobalt (0,7 mg/kg) 
Kleurstoffen, Antioxidanten

Ander vissenvoer?

Bent u op zoek naar voer voor een ander soort vis? Bekijk dan ons Vissenvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere het Tetramin Tropische Vissen voer. Deze is geschikt voor alle soorten tropische vissen.

> Meer informatie
Tetra Guppy OP is OP 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
100 ml
€ 2,95
Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer OP is OP

Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer

Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer zijn korrels voor verschillende soorten exotische vissen. Voorbeelden hiervan zijn Japanse goudvissen, sluierstaarten, leeuwenkopjes en telescoopogen. Het voer bestaat uit korrels, gemaakt van vlokken, sticks en vlokreeftjes, die langzaam naar de bodem zakken. De voeding is rijk aan plantaardige eiwitten, wat goed is voor de vertering en een gezonde groei. Het aanwezig carotenoïde maakt de kleuren van vissen intenser. De licht verteerbare koolhydraten voorzien uw vis van genoeg energie. Het voer is erg smakelijk, onder andere omdat er vlokreeftjes in zitten. Door de kwaliteitsvolle verpakking is het voer beschermd tegen zonlicht, lucht en vocht. Zo blijft het product vers en onaangetast. 

 • Korrelvoer voor verschillende soorten exotische vissen
 • Zakt langzaam naar de bodem
 • Rijk aan eiwitten, wat goed is voor de vertering en groei
 • Maakt de kleur van de vissen intenser
 • Voorzien de vissen van genoeg energie
 • Verpakking met een goede kwaliteit 

Bij Brekz kunt u het beste vissenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Ingrediënten Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer

Plantaardige eiwitextracten, vis en -visbijproducten, granen, plantaardige bijproducten (Tarwekiemen 8,3%), gist, oliën en vetten, mineralen 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitaminen, provitaminen en chemisch duidelijk omschreven stoffen met een gelijkaardige werking: vitamine (A 30470 IE/kg), vitamine D3 (1900 IE/kg)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (47,0%), ruw vet (10,0%), ruwe celstof (2,0%), vochtgehalte (8,0%).
Sporenelementen: mangaan (100 mg/kg), zink (63 mg/kg), ijzer (41 mg/kg), kobalt (0,7 mg/kg), kleurstoffen, antioxidanten.


Ander vissenvoer?

Bent u op zoek naar vissenvoer voor goudvissen? Bekijk dan ons Goudvisvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere het Tetra Goldfish goudvissenvoer

> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 ml
€ 3,95
250 ml
€ 6,95
Tetra Goldfish goudvissenvoer OP is OP

Tetra Goldfish goudvissenvoer

Tetra Goldfish goudvissenvoer is een volledige voeding voor goudvissen. Met deze voeding voor goudvissen haalt u alles in huis wat uw goudvis voor zijn dieet nodig heeft, ongeacht de leeftijd van uw vis. De voeding is speciaal ontwikkeld voor de goudvis en bevat daarom alle voor hem alle essentiële voedingsstoffen. Het voer heeft de vorm van smakelijke vlokken.

Bij Brekz kunt u het beste goudvisvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tetra Goldfish goudvissenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Tetra Goldfish goudvissenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voer voor Japanse goudvissen? Kijk dan eens bij Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer. Een overzicht van al ons Goudvissenvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 ml
€ 2,25
250 ml
€ 5,25
1 liter
€ 12,99
Verpakking Prijs
120 tabletten
€ 4,95
275 tabletten
€ 9,95
Tetra Pleco Veggie Wafers OP is OP

Tetra Pleco Veggie Wafers 

De Tetra Pleco Veggie Wafers  zijn volledig vormvaste schijfjes waarmee u uw vissen kunt voeren. Ze zijn volledig vegetarisch en bevatten courgette. De voeding is rijk aan mineralen en spirulina-algen. Hierdoor verbetert de weerstand van uw vissen. Door toegevoegde vezels zorgen de Tetra Pleco Veggie Wafers  ook voor een gezonde spijsvertering. In het water zullen de Wafers snel oplossen waarna ze gemakkelijk te eten zijn voor uw vissen. Toch wordt het water niet troebel van de opgeloste schijfjes. Het voer is verkrijgbaar in busjes van 100 ml. 

 • Vegetarische voeding voor vissen
 • Vormvaste schijfjes
 • Bevat courgette
 • Zorgt voor goede weerstand
 • Houdt spijsvertering gezond
 • Lost langzaam op in water
 • Verkrijgbaar per 100 ml

Bij Brekz kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan voer voor vissen. Koop bijvoorbeeld Tetra Pleco Veggie Wafers gemakkelijk en voordelig online en u krijgt uw bestelling snel thuisbezorgd!

Ander vissenvoer dan Tetra Pleco Veggie Wafers?

Ook voor andere voeding voor vissen kunt u bij Brekz terecht. Zo kunt u kiezen voor Tetra Wafer Mix met zowel plantaardige als dierlijke ingrediënten of voor Tetramin Menu met vier verschillende soorten voedingsvlokken. Bekijk ons gehele assortiment voor alle andere producten van Tetra.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 ml
€ 5,99
Tetra Cichliden (Mini) Granulaat vissenvoer OP is OP

Tetra Cichliden Mini Granulaat vissenvoer

Tetra Cichliden Mini Granulaat is volledig voer voor cichliden. Het bevat natuurlijke carotenoïden voor meer kleurenpracht en weerstand tegen ziektes. De kleine variant van 250 mililiter is geschikt voor kleine cichliden en de grote variant van 500 ml voor grotere cichliden. De mix bestaat uit twee verschillende korrels, die passen bij de de grootte van uw vis. Op deze manier kan de voeding optimaal worden opgenomen. 

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vis goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tetra Cichliden Mini Granulaat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Tetra Cichliden Mini Granulaat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Tetra Cichliden Mini Granulaat

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw vis. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Tetra Cichliden Mini Granulaat

Vis en visproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, groente, plantaardige bijproducten, gist, oliën en vetten, week- en schaaldieren, mineralen, algen

Analytische bestanddelen
Ruwe eiwitten (44,0%), ruwe oliën en -vetten (11,0%), ruwe celstof (2,0%), vochtgehalte (8,0%)

Toegevoegde bestanddelen
Vitamine A (29870 IE/kg), vitamine D (1870 IE/kg),  E5 mangaan (67 mg/kg), E6 zink (40 mg/kg), E1 ijzer (26 mg/kg), E3 kobalt (0,5 mg/kg), kleurstoffen

Ander vissenvoer?

Bent u niet op zoek naar voer voor cichliden, maar naar voer voor tropische vissen? Bekijk dan ons Siervissenvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere het Tetra Delica Mix tropische vissenvoer. Dit is een gezonde maaltijd met natuurlijke voedseldieren voor tropische vissen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
250 ml
€ 8,49
500 ml
€ 16,49
Verpakking Prijs
100 ml
€ 5,75
Tetramin Tropische vissenvoer OP is OP

Tetramin Tropische vissenvoer

Tetramin Tropische vissenvoer is een hoofdvoer en is geschikt voor tropische vissen. De voeding bestaat uit een zorgvuldig geselecteerd mengsel van zeven verschillende vlokken. Zij zijn samengesteld uit meer dan 40 hoogwaardige grondstoffen. Hierdoor is een gezonde en zeer smakelijke voeding ontstaan voor tropische vissen.

Dankzij de speciale drijf- en zinkeigenschappen van de blokken vindt een optimale voedselopname plaats voor de verschillende vissen. Het voer beschikt tevens over de gepatenteerde BioActive formule, welke het immuunsysteem van uw vissen versterkt. En met de toegevoegde prebiotica worden vitale lichaamsfuncties ondersteund voor een optimale voederconversie. De voeding heeft een uitstekende acceptatie bij alle siervissen.

 • Uitgebalanceerde mix van zeven verschillende vlokken, uit meer dan 40 hoogwaardige grondstoffen
 • Beschikt over speciale drijf- en zinkeigenschappen, voor een optimale opname voor verschillende vissen
 • Rijk aan vitaminen en mineralen en sporenelementen
 • Met gepatenteerde BioActive formule welke het immuunsysteem versterkt
 • Bevat prebiotica voor vitale lichaamsfuncties en voederconversie
 • Geschikt voor tropische vissen, beschikt over een uitstekende acceptatie
   

Bij Brekz kunt u het beste siervissenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tetramin Tropische vissenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Tetramin Tropische vissenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hoofdvoer voor bodembewonende siervissen? Kijk dan eens bij Tetra TabiMin Multi Tablets. Een overzicht van al ons Siervissenvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 ml
€ 2,95
250 ml
€ 6,49
1 liter
€ 18,95
Tetra Pleco Tablets vissenvoer OP is OP

Tetra Pleco Tablets vissenvoer

Tetra Pleco Tablets vissenvoer is een compleet voeder in de vorm van multi tabletten en is geschikt voor alle algenetende vissen. De voedzame, evenwichtige premium tabletten zijn geschikt voor alle van de bodem etende herbivore vissen. Het grote voordeel van de tabletten is dat u hiermee ook schuwe vissen en bodem-eters al hun voedingsstoffen mee kunt geven. Zo krijgen al uw vissen de gevarieerde voeding binnen die zij nodig hebben voor een goede gezondheid.

 • Compleet voeder in de vorm van een multi tablet
 • Bevat alle voedingsstoffen voor een optimale en gevarieerde voeding
 • Helpt ook uw schuwe en bodem-etende vissen alle voedingsstoffen binnen te krijgen
 • Geschikt voor alle soorten algenetende vissen
   

Bij Brekz kunt u het beste vissenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tetra Pleco Tablets vissenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een vlokkenvoer voor plantenetende vissen? Kijk dan eens bij ons Tetra Phyll voer. Een overzicht van al ons Vissenvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
120 tabletten
€ 4,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten