Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Probiotic (darmflora) voor hond en kat

Productinformatie
50 gram
€ 19,95 (€ 399,00/kg)
€ 19,95 (€ 399,00/kg)
2 x 50 gram
€ 38,95 (€ 389,50/kg)
€ 38,95 (€ 389,50/kg)
3 x 50 gram
€ 55,95 (€ 373,00/kg)
Meest verkocht
€ 55,95 (€ 373,00/kg)

Puur Probiotic voor hond en kat (voorheen 'Puur probiotica) is een aanvullend diervoer dat goedaardige darmbacteriën bevat, die bijdragen aan de darmflora en de verlaging van de zuurgraad. 

  • Bevat goedaardige darmbacteriën
  • Helpt bij de vertering
  • Voor honden en katten

Meer informatie

Productinformatie Puur Probiotic voor hond en kat

Puur Probiotic voor hond en kat is een aanvullend diervoer in poedervorm dat bijdraagt aan de darmflora en voedselvertering. Het bevat namelijk goedaardige darmbacteriën, die helpen met het zorgen voor een lagere zuurgraad. Daarnaast stimuleert het door de aanmaak van enzymen een goede en gezonde voedselvertering. 

Puur Probiotic voor hond en kat kan simpelweg met het reguliere voer vermengd worden, waardoor het makkelijk toe te dienen is. Voorheen verscheen dit product onder de naam 'Puur probiotica'. Bij dit nieuwe product is aan de oude samenstelling extra FOS (probiotica) en een vanille-extract toegevoegd, waardoor het nu een zoetere smaak dan voorheen heeft. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Probiotic voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Probiotic voor hond en kat

Samenstelling: 

Maltodextrine, maiszetmeel, fructo oligo-sacchariden (FOS).

Bacterieculturen:

Één gram Puur Probiotic bevat bij productie 0,85 miljard CFU (Colony forming unit).

Bifidobacterium infantis, bifidobacterium lactis, bifidobacterium longum, enterococcus faecium, lactobacillus acidophilus, lactobacillus paracasei, lactobacillus plantarum en lactococcus lactis. 

Productadvies Puur Probiotic voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Gewicht hond/ kat Hoeveelheid poeder
< 10 kg 0,5 gram
10-25 kg 1 gram
25-80 kg 1,5 gram
> 80 kg 2,5 gram

Geef deze dosering de eerste week tweemaal per dag, tenzij uw arts u een andere frequentie aanraadt. Verlaag deze hoeveelheid de tweede week naar eenmaal per dag. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. 

Vermeng het poeder met de reguliere maaltijd. Doe dit het liefst met wat water, zodat uw dier het poeder bij het eten niet wegblaast. Voor de beste werking van het product, kunt u het eerst met wat lauw water vermengen en dat een kwartier tot een half uur laten staan. U kunt het daarna met het voer vermengen. 

Bewaar het product op een koele droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Probiotic voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Indien uw dier last heeft van zijn gewrichten of botten, kan dit product van Puur hem wellicht helpen. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw hond? Dat kunt u vast vinden in het uitgebreide assortiment van onze hondenapotheek!