Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Glucosamine Extra voor hond en kat

Productinformatie
250 gram
€ 30,75 (€ 123,00/kg)
€ 30,75 (€ 123,00/kg)
500 gram
€ 50,49 (€ 100,98/kg)
€ 50,49 (€ 100,98/kg)
2 x 500 gram
€ 96,95 (€ 96,95/kg)
€ 96,95 (€ 96,95/kg)
3 x 500 gram
€ 137,25 (€ 91,50/kg)
Meest verkocht
€ 137,25 (€ 91,50/kg)

Puur Glucosamine Extra voor hond en kat is een aanvullend diervoer dat de gewrichten en botten ondersteunt. Het stimuleert een soepele en vrije beweging. 

  • Voor de gewrichten en botten
  • Een soepele en vrije beweging
  • Voor honden en katten

Meer informatie

Productinformatie Puur Glucosamine Extra voor hond en kat

Puur Glucosamine Extra voor hond en kat is een aanvullend diervoer in poedervorm voor honden en katten dat de botten en gewrichten ondersteunt. Heeft u een avontuurlijke kat, of een hond die ervan houdt om te rennen en spelen? Dan kan het nodig zijn om hem wat te geven om zijn gewrichten te ondersteunen. 

Puur Glucosamine Extra voor hond en kat ondersteunt daartoe een soepele en lichte beweging en bevat kruiden die ontspanning veroorzaken. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Glucosamine Extra voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Glucosamine Extra voor hond en kat

Samenstelling:

Chondroïtinesulfaat, glucosominesulfaat, MSM (Methylsulfonylmethaan), magnasiumcitraat, vitamine B3, mangaan, koper (Cuprum metallicum), wierookboom (Boswellia serrata), grote brandnetel (Urtica dioica), schietwilg (Salix alba), zwarte bes (Ribes nigrum). 

Productadvies Puur Glucosamine Extra voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

1 maatschep is ongeveer gelijk aan 4 gram. 

Honden (> 25 kg) 1 maatschep
Honden (10-25 kg) 3/4 maatschep
Honden (<10kg) en katten 1/2 maatscheppen

Geef deze dosis één- à tweemaal per dag, tenzij uw arts u een andere frequentie aanraadt. Voor dieren jonger dan zes maanden geldt een andere dosis. Neem voor advies hierover contact op met een arts of met Phytonics. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. U kunt het product aanhoudend blijven geven, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Indien het moeilijk is deze dosis meerdere keren per dag te geven, voldoet een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. 

U kunt het product met het reguliere voer mengen. Doe dit eventueel met wat water, zodat uw dier het poeder bij het eten niet wegblaast. 

Bewaar het product op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Glucosomine Extra voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u een ander supplement zoekt voor de gewrichten, kunt u dit product van Phytonics eens proberen. Mocht u nog een ander verzorgingsproduct voor uw kat zoeken, vindt u dat zeker in onze kattenapotheek.