Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Synopet kleine hond (tot 10 kg)

Productinformatie
75 ml
€ 16,25 (€ 203,13/l)
€ 16,25 (€ 203,13/l)
2 x 75 ml
€ 31,25 (€ 208,33/l)
Meest verkocht
€ 31,25 (€ 208,33/l)

Synopet kleine hond tot 10kg is een vloeibaar aanvullend diervoeder dat soepele spieren en gewrichten bevordert bij kleine honden tot 10 kg.

  • Voor soepele spieren en gewrichten
  • Vloeibaar
  • Eenvoudig toe te dienen aan de voeding

Meer informatie

Productinformatie Synopet kleine hond tot 10kg

Synopet kleine hond tot 10kg is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor kleine honden tot 10kg. De producten van Synopet zijn 100% natuurlijk en de belangrijkste ingrediënten zijn Curcumine, zwarte bes-blad en groenlipmossel. Deze combinatie heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten. Het helpt bij het behoud van gezond kraakbeen, ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan de bescherming van gezond, sterk spierweefsel. Synopet is vloeibaar en is daardoor goed te mengen met het voedsel van uw hond. Als extra ondersteuning is Vitamine D3 toegevoegd. Vitamine D draagt bij aan de vorming van sterke botten en tanden doordat ze de opname van mineralen als calcium en fosfor bevorderen. Een tekort aan vitamine D kan leiden tot botmisvormingen. Deze kuur hoeft u slechts 2 keer per jaar geven dankzij het langdurige effect.

  • Helpt bij behoud van kraakbeen en ondersteuning van immuunsysteem en gewrichten
  • 100% natuurlijk
  • Met vitamine D, curcumine, zwarte bes en groenlipmossel
  • Langdurig effect

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Synopet kleine hond tot 10kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
   

Synopet kleine hond tot 10kg ingrediënten

Samenstelling: Groenlipmossel, Turmeric, Vitamine C (17.000 mg), Vitamine D3 (18.000 mg), citroenzuur, melkzuur, kaliumsorbaat.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (2,3%), Ruw vet (0,3%), Ruwe celstof (0,3%), Ruw as (0,6%), Vochtgehalte (93%)
   

Gebruik en bewaring Synopet kleine hond tot 10kg

Dosering per dag
Gewicht hond ml
Tot 10 kg 3 ml per dag
Tot 30 kg 5 ml per dag
Tot 45 kg 7,5 ml per dag
Vanaf 45 kg 10 ml per dag

Goed schudden voor gebruik. Synopet kan tegelijk met het gewone voedsel gegeven worden. In bijzondere gevallen kan de dosering gedurende 10 dagen verdubbeld worden. Koel en droog bewaren (5-25°C). Vermijd blootstelling aan de zon. Geopende verpakking is 45 dagen houdbaar.

Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Niet aan drachtige teven voeren. Buiten bereik van kinderen bewaren.  
     

Ander product?


Zoekt u Synopet voor honden vanaf 10kg? Dan kunt u kijken naar Synopet Hond vanaf 10 kg. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze producten voor gevoelige gewrichten.