Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Spondy (spieren & gewrichten) voor hond en kat

Productinformatie
50 ml
€ 12,95
€ 12,95
2 x 50 ml
€ 24,95
€ 24,95
3 x 50 ml
€ 35,49
Meest verkocht
€ 35,49

Puur Spondy is een aanvullend diervoeder en bevordert sterke spieren en gewrichten in de achterhand. Het middel heeft een positieve invloed op de rug, geeft verlichting en zorgt voor een soepele beweging.

  • Zorgt voor verlichting
  • Werkt ontstekingsremmend en pijnstillend
  • Geschikt voor honden en katten

Meer informatie

Productinformatie Puur Spondy

Puur Spondy is een vloeibaar supplement met duivelsklauw. Het biedt ondersteuning aan de spieren en gewrichten in de achterhand. Het aanvullend diervoeder heeft een gunstige werking op het achterste deel van de rug en ondersteunt de functie van de achterhandspieren. Tevens werkt het ontstekingsremmend en pijnstillend en verbetert de coördinatie van de achterhand. Puur Spondy is ook prima te gebruiken bij Spondylose, een chronische ziekte van de wervelkolom. 

Bij Brekz kunt u vele supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Spondy voor honden en katten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

 Samenstelling Puur Spondy

extracten van Curcuma (Curcuma longa), Echte guldenroede (Solidago virgaurea) en Wierook (Boswellia serrata). Verdunde extracten van Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens) en Kattensnor (Orthosiphon stamineus). Alcohol 35% v/v.

Toediening en dosering Puur Spondy

Hond    10 - 15 druppels
Kat    5 - 10 druppels
20 druppels = circa 1 ml.

Puur Spondy kan rechtstreeks via de bek of met wat water middels een doseerspuitje in de bek gegeven worden. U kunt er ook voor kiezen om het eventueel op iets lekkers te druppelen. Voor een optimale opname wordt het aangeraden om dit supplement niet tegelijkertijd met een maaltijd te geven. Indien uw huisdier de druppels niet accepteert, kunt u de druppels op een warm lepeltje druppelen om zo de alcohol uit het product te laten verdampen. Geef het daarna verdund met wat water rechtstreeks in de bek. 
In een acute situatie is de duur van de behandeling enkele dagen tot 3 weken. Het is raadzaam om bij verbetering nog enkele dagen door te gaan met het toedienen van dit product. Bij langdurige klachten is het effect meestal pas zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kunt u overgaan op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn. Puur Spondy kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden wanneer dit nodig is. Het supplement kan blijvend gegeven worden waneer dit nodig is. Denk er in dit geval wel aan dat u na iedere 6 tot 8 weken een week stopt met het toedienen. Na deze zogenaamde stopweek kan Puur Spondy opnieuw worden aangeboden. Lees voor gebruik de bijsluiter goed door en overleg bij voorkeur met uw dierenarts over het gebruik van supplementen. 

Ander product?

Heeft uw hond of kat last van botten en gewrichten? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Puur Osteo. Voor alle overige varianten kunt u kijken in onze hondenapotheek.