Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Dyspla (heupgewricht) voor hond en kat

Productinformatie
50 ml
€ 12,95
€ 12,95
2 x 50 ml
€ 24,95
€ 24,95
3 x 50 ml
€ 35,49
Meest verkocht
€ 35,49

Puur Dyspla voor hond en kat is een aanvullend diervoeder gemaakt van natuurlijke ingrediënten ter ondersteuning van het heupgewricht. Het zorgt voor een soepele start bij stijve en stramme beweging van de botten.

  • Ondersteunt het heupgewricht
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Voor hond en kat

Meer informatie

Productinformatie Puur Dyspla

Puur Dyspla is een vloeibaar aanvullend diervoer dat bijdraagt aan de werking van het heupgewricht. De druppels zijn geschikt voor zowel honden als katten en helpen bij het versoepelen en ontspannen van stijve en starre botten. 

Bovendien wordt Puur Dyspla helemaal met natuurlijke ingrediënten gemaakt en is het makkelijk te gebruiken. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing kunt u onder het kopje 'Productadvies' vinden. 

Bij Brekz kunt u Puur Dyspla goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Dyspla

Samenstelling: 

Wierookboom (Boswellia serrata), gewone smeerworter (Sympthum officinale), kiezelzuur (Silicea). 

Productadvies Puur Dyspla

Dosering: 

(1 ml = ~20 druppels)

Honden 10 - 15 druppels
Katten 5 - 10 druppels

Geef deze dosis tweemaal per dag, tenzij u van uw dierenarts een ander advies hebt gekregen. Als het lastig is om de druppels zo vaak te geven, kunt u eenmaal per 1-2 dagen een maximale dosis geven. Let goed op de reactie van uw dier op de dosering. Als u verbetering in de toestand van uw merkt, kunt u overgaan op een onderhoudsdosis (ongeveer de helft). Aanvankelijk kan uw dier een hogere dosis druppels nodig hebben, in dat geval is het veilig een dubbele dosis te geven. Bouw dan bij verbetering geleidelijk af naar een zo laag mogelijke dosis. Het kan dat uw dier een heftige reactie op het product heeft of dat er een kortstondige verhoging van zijn symptomen optreedt. Als het erg ernstig is, halveer dan de dosering of zie helemaal af van het geven van het product. U kunt dan na een tijdje langzaamaan weer de dosis opbouwen. 

Gebruiksaanwijzing: 

Schud het flesje voor gebruik goed. Geef het product het liefst niet voor of na een maaltijd, dat verhindert namelijk de opname ervan. Spuit de druppels met een spuitje direct in de bek. Als dat lastig is omdat uw dier het niet smakelijk vindt, kunt u het op een kleine lekkernij aanbrengen. Mocht uw kat de druppels niet lekker vinden, kunt u de alcohol op het product op een theelepeltje laten verdampen en het dan, gemixt met wat melk of water, in de bek spuiten. 

In ernstige situaties kan de behandelingsduur kort zijn en maar een paar dagen bedragen. Bij aanhoudende situaties kan verbetering pas na een paar weken worden gemerkt. Als u merkt dat er verbetering optreedt, blijf het product dan nog een paar dagen geven. Hoewel het product aanhoudend kan worden gegeven, wordt het aangeraden om de 6 tot 8 weken het één week niet te geven. 

Bewaar het product op een droge plek buiten zonlicht met een temperatuur tussen 5-20 °C. Hou het buiten het bereik van kinderen. De houdbaarheidsdatum van Puur Dyspla staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als uw hond of kat iets nodig heeft om zijn spieren te stimuleren, kunt u dit product van Puur eens proberen. Indien u een ander verzorgingsproduct voor uw hond zoekt, kunt u dat beslist vinden op onze overzichtspagina hondenapotheek.