Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Phytonics Efipain

Productinformatie
50 ml
€ 27,75 (€ 555,00/l)
Beschikbaar 13 November
€ 27,75 (€ 555,00/l)
2 x 50 ml
€ 53,49 (€ 534,90/l)
Beschikbaar 13 November
€ 53,49 (€ 534,90/l)
3 x 50 ml
€ 76,25 (€ 508,33/l)
Beschikbaar 13 November
€ 76,25 (€ 508,33/l)

Phytonics Efipain is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van spieren en gewrichten en een soepel bewegingsapparaat. Voor honden, katten en paarden.

  • Verzachtende werking, geeft verlichting
  • Om vrijer te bewegen
  • Goed voor het zenuwstelsel

Meer informatie

Productinformatie Phytonics Efipain

Phytonics Efipain geeft verlichting bij pijnlijke spieren en gewrichten bij honden, katten en paarden. Het helpt dieren weer soepel bewegen. Zorg altijd voor gedoseerde bewegingen bij gevoelige gewrichten en bij spier,- en peesblessures. Maak bij voorkeur korte wandelingen, zonder wild te spelen, abrupt te stoppen en te draaien. Rust helpt het herstel te bevorderen en voorkomt dat het probleem verergert. 

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Phytonics Efipain tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Phytonics Efipain

Magnesium citraat, msm, palmitoylethanolamide, sint-janskruid, valkruid.

Dosering Phytonics Efipain

Geef tweemaal daags onderstaande hoeveelheden:

Kat - 3 druppels
Hond - 6 druppels
Paard - 12 druppels

In het begin kan een hogere dosering nodig zijn. Phytonics Efipain kunt u veilig verdubbelen. Bij verbetering kunt u Phytonics Efipain geleidelijk verlagen tot een zo laag mogelijke dosering. Kijk bij het toedienen van dit product goed naar de reactie van het dier. Bij de start van de behandeling kan er tijdelijk verergering plaatsvinden. Bij ernstige toename van klachten de dosering halveren of tijdelijk stoppen en vervolgens weer rustig opbouwen. Bij verbetering kunt u overgaan op een onderhoudsdosering. Dit is de helft van de aangegeven dosering. Goed schudden voor gebruik en droog bewaren. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking vermeld. Het wordt aangeraden om uw dierenarts om advies te vragen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ander product?

Bent u op zoek naar een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de spieropbouw? Kijk dan eens naar Phytonics Muscle Support. Voor alle overige varianten kunt u kijken in onze hondenapotheek.