Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Virbac Veggiedent Zen kauwstrips hond M (15 st.)

Productinformatie
M per 15 stuks
€ 15,75
€ 15,75
M 2 x 15 stuks
€ 30,75
€ 30,75
M 3 x 15 stuks
€ 45,25
Meest verkocht
€ 45,25

Virbac Veggiedent Zen kauwstrips hond M (15 st.) is een smakelijke, multifuntionele kauwsnack voor de hond, die bijdraagt aan een gezond en schoon gebit.

  • Ter ondersteuning van een schoon, gezond gebit
  • Helpt bij het verminderen van een slechte adem
  • Smakelijke kauwstrips voor honden met een gewicht van 10 tot 30 kg.

Meer informatie

Productinformatie Virbac Veggiedent Zen kauwstrips hond M (15 st.)

Virbac Veggiedent Zen kauwstrips hond M (15 st.) is een multifunctionele kauwstrip met een heerlijke smaak en is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse gebitsverzorging. Deze hondenkauwstrips zijn geschikt voor honden met een gewicht tussen de 10 en 30 kg. Sommige honden ontwikkelen al op een jonge leeftijd gebitsproblemen en kunnen gevoelig zijn voor stress. VeggieDent Zen draagt niet alleen bij aan een gezond gebit, maar helpt ook om de hond zich ontspannen te laten voelen. 

De strips zijn gemaakt met de FR3SH technologie, die een slecht adem helpt te besrtijden. De strips bevatten geen GMO mais, geen dierlijk eiwit en geen kunstmatige ingrediënten. Bovendien zijn ze glutenvrij.

VeggieDent bevat wel L-theanine, een aminozuur dat gewonnen wordt uit groene thee. Het draagt bij aan de vermindering van reacties gerelateerd aan stress en angst en bevordert de leercapaciteit. L-theanine is bekend om zijn ontspannende eigenschappen.

Samenstelling Virbac Veggiedent Zen kauwstrips hond M (15 st.)

Maiszetmeel, glycerine, soja-eiwit concentraat, rijstmeel, biergist, sorbitol, maiskolf, gedroogde groen thee
concentraat (0,9%) polyol (erythritol), witlof inuline, granaatappelconcentraat.

De strips zijn verkrijgbaar in vier varianten:

Bij Brekz kunt u de allerbeste kauwsnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac VeggieDent kauwstrips tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Voor een optimale dagelijkse gebitsreiniging kunt u gebruik maken van Virbac C.E.T gebitsverzorgingsset voor hond en kat. Voor ons totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze gebitsverzorgingsproducten voor honden.