Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Virbac C.E.T. Gebitsverzorgingsset hond/kat

Productinformatie
Per Set
€ 14,25 (€ 14,25/ct)
€ 14,25 (€ 14,25/ct)
Per 2
€ 27,75 (€ 13,88/ct)
€ 27,75 (€ 13,88/ct)
Per 3
€ 39,95 (€ 13,32/ct)
€ 39,95 (€ 13,32/ct)

Virbac C.E.T. Gebitsverzorgingsset hond/kat is een complete gebitsverzorgingsset en is geschikt voor zowel honden als katten. De voordelen van dit product:

  • Bevat 1 dubbelzijdige tandenborstel
  • Met 1 vingerborstel voor de aanleerfase
  • Speciale tandpasta met kipsmaak

Meer informatie

Virbac C.E.T. Gebitsverzorgingsset hond/kat

Virbac C.E.T. Gebitsverzorgingsset hond/kat is een complete gebitsverzorgingsset en is geschikt voor zowel honden als katten. Tot wel 80% van de honden en katten ouder dan 3 jaar heeft last van gebitsproblemen. Lang niet altijd leiden die tot een aanpak voor de eigenaar van de betreffende honden of katten. Met deze gebitsverzorgingsset kunt u wel actie ondernemen. Hij bevat verschillende soorten tandenborstels, zoals een dubbelzijdige tandenborstel, voor kleine en grote honden en een vingertandenborstel, voor tijdens de aanleerfase. Dankzij de speciale tandpasta met kipsmaak accepteert uw huisdier het tandenpoetsen gemakkelijker. 

  • Bevat twee soorten tandenborstels
  • Aangepast aan de vorm van het hondengebit
  • Met een tandenborstel voor de aanleerfase van het poetsen 
  • Speciale tandpasta met kipsmaak voor gemakkelijker acceptatie
  • Geschikt voor honden en katten

Bij Brekz kunt u de beste gebitsverzorging producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Virbac C.E.T. Gebitsverzorgingsset hond/kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een losse tandenborstel voor uw hond of kat? Kijk dan eens bij onze Trixie Tandenborstel Klein hond en kat.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
19-01-2019
1
2
3
4
5
Er zitten 3 verschillende borsteltjes bij waardoor er altijd wel eentje bij zit die goed werkt. Het boekje met de beschrijving gaat alleen over honden, terwijl er op de site staat voor hond en kat.