Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Orozyme Gebitsverzorgingsset

Productinformatie
Per Set
€ 13,25 (€ 13,25/ct)
€ 13,25 (€ 13,25/ct)
Per 2
€ 25,95 (€ 12,98/ct)
€ 25,95 (€ 12,98/ct)
Per 3
€ 37,95 (€ 12,65/ct)
€ 37,95 (€ 12,65/ct)

Orozyme Gebitsverzorgingsset is een complete gebitsverzorgingsset waarmee u het gebit van uw hond en kat kunt verzorgen. De voordelen van dit product:

  • Bevat 1 tube Orozyme Enzymatische Tandpasta 70 g
  • Bevat 1 dubbelzijdige tandenborstel
  • Met vingerborstel

Meer informatie

Productinformatie Orozyme Gebitsverzorgingsset 

Orozyme Gebitsverzorgingsset is de ideale manier om het tandenpoetsen te starten bij uw hond en kat. Het is belangrijk om de tanden van uw huisdieren te onderhouden ter voorkoming en vermindering van tandplakvorming en ter versterking van het tandvlees. Wanner u de tanden van uw hond en kat niet verzorgt zal er snel tandplak vormen, wat kan leiden tot gaatjes en rotte tanden. Om te voorkomen dat u naar de dierenarts moet is het van belang de tanden regelmatig te poetsen. Zo behoudt u gezonde en sterke tanden. De Orozyme Gebitsverzorgingsset bestaat uit één tube Orozyme enzymatische tandpasta, uit één tweezijdige tandenborstel en één vingerborstel. 

De enzymatische tandpasta heeft een moutsmaak en is vrij van smaakstoffen van dierlijke oorsprong. Naast de mechanische reiniging van het poetsen helpen de enzymen in de tandpasta de mond gezond te houden. Dagelijks tanden poetsen blijft de beste manier om het gebit van uw hond en kat te beschermen. Het is belangrijk om uw huisdier hier langzaam aan te laten wennen. Orozyme Gebitsverzorgingsset voor hond en kat bevat daarom naast een tweezijdige tandenborstel ook één vingerborstel. Hiermee kunt u het tandenpoetsen langzaam opbouwen.

Bij Brekz bestelt u eenvoudig en goedkoop gebitsverzorgingsproducten voor honden en katten. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Orozyme Gebitsverzorgingsset voor hond en kat tegen de sherpste prijzen.

Gebruiksaanwijzing Orozyme Gebitsverzorgingsset 

6 stappen voor een goede mondhygiëne bij uw hond
Stap 1: Plaats u met uw hond in een rustige omgeving zonder afleidingen (bij voorkeur ‘s avonds na de maaltijd).

Stap 2: Plaats u naast uw hond, zo hebt u een goed zicht op de tanden (kleine hondjes kunnen op schoot). Start met de hoektanden en de kiezen, daar vormt zich het meeste tandsteen en deze zijn bovendien gemakkelijker te benaderen.

Stap 3: Laat uw hond gedurende enkele dagen wennen aan het masseren van de binnenkant van de wangen en het omhoog trekken van de lippen, zodat de tanden en het tandvlees zichtbaar zijn. Dan wrijft u zachtjes met uw vinger over de tanden en het tandvlees aan de buitenzijde van het gebit, de kaken blijven hierbij op elkaar. U kan uw hond hierna belonen met een beetje tandpasta, zo went hij bovendien aan de smaak.

Stap 4: Na enkele dagen is uw hond klaar om enkele tanden en het tandvlees te poetsen met de tandpasta op een vingertandenborstel. Probeer elke dag wat meer tanden te poetsen. Als dit goed verloopt, kan u overschakelen op de tandenborstel. Leg uw vinger op de harde kant van de tandenborstel, zodat er geen hard contact is van plastic met de mondholte. Pas als de hond helemaal gewend is aan het poetsen, kunt u de mond zachtjes proberen te openen om ook de binnenkant van de tanden te poetsen.

Stap 5: Probeer minstens 1 minuut per keer te poetsen (tanden en tandvlees).

Stap 6: Beloon steeds uw hond na iedere poetsbeurt.

Zes stappen voor een goede mondhygiëne bij uw kat

Stap 1: Plaats u met uw kat in een rustige omgeving zonder afleidingen.

Stap 2: Plaats uw kat op uw schoot of op een tafel. Laat uw kat gedurende enkele dagen wennen aan de smaak van de tandpasta door elke dag een kleine hoeveelheid te laten oplikken.

Stap 3: Wrijf daarna zachtjes een beetje tandpasta op de tanden, startend met de hoektanden, daar dit gemakkelijker is.

Stap 4: Breng na enkele dagen de tandpasta aan op de vingertandenborstel of een gaasje en poets zachtjes enkele tanden en het tandvlees. Probeer elke keer meer tanden te poetsen.

Stap 5: Probeer minstens 1 minuut per keer te poetsen (tanden en tandvlees).

Stap 6: Beloon steeds uw kat na iedere poetsbeurt met een goede knuffel, wat samenspel of door het geven van enkele beloningen. Het is van belang dat het poetsen van de tanden een positieve ervaring blijft voor zowel u als uw hond of kat.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander gebitsverzorgingsproduct voor uw hond of kat? Bekijk dan eens onze overzichtspagina gebitsverzorging voor honden en voor katten.  Hier vindt u onder andere Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer, het juiste voer kan de gezondheid van het gebit van uw huisdieren goed ondersteunen.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
11-01-2021
1
2
3
4
5
Produkt is top maar bestel nooit meer bij Brekz: na een week nog geen bestelling en geen reactie op mails en telefonisch “tijdelijk” onbereikbaar. Pas na comments op facebook werd de bestelling verzonden maar 0 reactie. 11 dagen gewacht op bestelling!