Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Flostouw Gekleurd 38 cm 2-knoops

Productinformatie
Per 2
€ 4,99
€ 4,99
Het Flostouw Gekleurd 38 cm 2-knoops is een leuk en stevig flostouw voor de hond, geschikt om mee te spelen.
 
  • Bevordert de mondhygiëne
  • Leuk speelgoed
  • 100% katoen

Meer informatie
 

Productinformatie Flostouw Gekleurd 38 cm 2-knoops 

Het Flostouw Gekleurd 38 cm 2-knoops is een leuk en vrolijk flostouw voor de hond. Dit stevige touw, gemaakt van 100% katoen, is geschikt om op verschillende manieren mee te spelen. U kunt het ook gebruiken om mee te apporteren. Honden hebben de natuurlijke behoefte om ergens op te kauwen. De aanwezigheid van tandplak wordt verminderd wanneer uw hond het flostouw in de mond heeft en erop bijt of kauwt. Daarnaast helpt dit een slechte adem voorkomen. Het tweeknoops flostouw is het meest geschikt voor middelgrote honden. Grotere honden kunnen het drieknoops flostouw gebruiken.
  • Leuk speelgoed
  • Bevordert de mondhygiëne
  • Van 100% katoen
  • Geschikt voor apporteertraining

 

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flostouw Gekleurd 38 cm 2-knoops tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander hondenspeelgoed?

Bent u op zoek naar een alternatief voor het Flostouw Gekleurd 38 cm 2-knoops? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenspeelgoed. Hier vindt u nog meer flostouwen, zoals het Flostouw Gekleurd 28 cm 2-knoops.  
 


Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (1)
07-07-2018
4
4
4
4
4
assortiment en kwalteiit prima... Jammer dat ze verdturen met dpd. Zal welkets goedkoper zijn dan bijv ups of postnl. Bij dpd veel gooi en smijtwerk met pakketten.