Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Flostouwen

Alle honden houden er van om regelmatig hun tanden ergens in te zetten. Bijten is immers natuurlijk gedrag van de hond. Wij bieden de mooiste en sterkste flostouwen.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
3 Knoops
2 Knoops
Overige

3 Knoops

Verpakking Prijs
44 cm
€ 3,49

2 Knoops

Verpakking Prijs
32 cm
€ 2,49
Verpakking Prijs
38 cm
€ 3,49
Verpakking Prijs
40 cm
€ 8,49
Verpakking Prijs
23 cm
€ 1,29
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,49
Verpakking Prijs
38 cm
€ 2,49
Verpakking Prijs
27 cm
€ 1,49

Overige

Puppy Flos met ringen 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,25
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 14,95

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Flostouwen voor honden

Alle honden houden er van om regelmatig hun tanden ergens in te zetten. Bijten en kauwen is immers natuurlijk gedrag van de hond. U kunt uw hond echter niet telkens een bot geven wanneer hij de behoefte heeft om ergens op te kauwen en u heeft natuurlijk liever niet dat hij op uw bezittingen kauwt. De oplossing? Geef uw hond een flostouw! Flostouwen zijn sterke touwen die speciaal gemaakt zijn voor honden om op te kauwen. Op deze manier reinigt uw hond zijn gebit, waardoor de vorming van tandplak en tandsteen voorkomen wordt. Bovendien bevredigt hij hiermee zijn natuurlijke behoefte om lekker te kauwen. Daarnaast kunt u met een flostouw leuke spelletjes met uw hond spelen, wat uw onderlinge band met hem versterkt. 

Bij Brekz vindt u een ruim aanbod aan sterke en duurzame flostouwen voor uw hond, in diverse soorten en maten. Bij ons kunt u dus de beste flostouwen voor honden goedkoop online kopen. 
 

Assortiment flostouwen voor honden

Hieronder vindt u een overzicht van de flostouwen voor honden die wij verkopen

3 Knoops flostouwen voor honden

Grote flostouwen met drie knopen, waardoor deze touwen op twee plekken gekauwt kunnen worden. Deze flostouwen zijn perfect voor grote honden. Doe uw grote hond een groot plezier met een van onze 3 knoops flostouwen, bijvoorbeeld een Flosstouw Wit Super van 44 centimeter.

2 Knoops flostouwen voor honden

Flostouwen met 2 knopen zijn flostouwen van een gemiddelde grote, die bedoeld zijn voor honden van middelgrote rassen. Wij verkopen deze flostouwen in diverse afmetingen, bijvoorbeeld een Flosstouw Wit van 20 centimeter, of een Flosstouw Gekleurd van 38 centimeter. Heeft u een grote hond maar koopt u liever een flostouw met 2 knopen? Wij verkopen ook een Flosstouw Gekleurd van 60 centimeter!

Overige flostouwen voor honden

Naast de 3 knoops flostouwen en 2 knoops flostouwen verkopen we ook speciale flostouwen. Bijvoorbeeld een Puppy Flostouw, voor als u een flostouw voor uw puppy wil kopen. Of wat dacht u van een Flosstouw gekleurd van 95 centimeter, met maar liefst 5 knopen!

Bij Brekz vindt u het beste aanbod aan flostouwen voor honden, voor de laagste prijs!
 

Ander product? 

Houdt uw hond niet zo van flostouwen, of bent u benieuwd naar andere hondenspeeltjes die wij verkopen? Bekijk dan ons totale aanbod aan Hondenspeelgoed. Of zoekt u andere accessoires voor uw hond? Kijk dan op onze Overige benodigdheden pagina om alle honden accessoires die wij verkopen te bekijken!

Terug