Flexi hondenriemen

Flexi New Classic S Cord 5 meter

Flexi New Classic S Cord 5 meter
Flexi New Classic S Cord 5 meter
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Flexi New Classic S Cord 5 meter

Productinformatie
4
4
4
4
4
(4)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Flexi New Classic Cord 5 meter Small is een flexibele, kunststof looplijn voor honden met een lichaamsgewicht tot 12 kg.

  • Flexibele looplijn tot 5 meter
  • Voor honden tot 12 kg
  • Comfortabel remsysteem

Meer informatie

Productinformatie Flexi New Classic S Cord 5 meter

Flexi New Classic S Cord 5 meter is een flexibele, kunststof hondenriem voor honden tot 12 kg. De robuuste lijn kan uitrollen tot wel 5 meter en geeft uw hond de bewegingsvrijheid die hij bij het uitlaten verdient, zonder dat u de controle kwijt raakt. Wil uw hond meer ruimte, dan rolt de riem soepel af. Bij het naderen rolt de riem even soepel weer op, zodanig dat de lijn altijd strak staat. Er zit een stopfunctie op de riem waarmee u hem, wanneer nodig met een druk op de knop direct te kunt stoppen. De ideale manier dus om uw hond weer snel te leiden en naast u te laten lopen. 

Een groot voordeel van dit product is dat uw hond door de vrijheid in het koord drie keer de afstand af kan leggen die u aflegt. Een ander voordeel is de mogelijkheid om er accessoires aan te koppelen, zoals een multibox en een LED lichtsysteem. Die laatste kan met klittenband worden bevestigd aan de riem. Ideaal voor het veilig uitlaten van uw hond op de donkere avonden. De Flexi New Classic Cord 5 meter Small is geschikt voor honden tot 12 kg. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  • Koord-rollijn van 5 meter lang
  • Geschikt voor honden tot 12 kg
  • Voorzien van een comfortabel remsysteem
  • Functionele accessoires beschikbaar
  • Met veiligheidslus, voorkomt ongewenst terugschieten bij breuk
  • Gemaakt van stevig, eersteklas kunststof

Bij Brekz kunt u de mooiste, functionele accessoires voor uw hond eenvoudig online kopen. Wilt u het product extra goedkoop bestellen? Koop de Flexi New Classic S Cord 5 meter tijdens een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel. 

U krijgt 1 jaar fabrieksgarantie op het binnenwerk. Deze garantie is niet van toepassing op kapotte, beschadigde of gerafelde koord/band/riem veroorzaakt door hondentanden, schaven langs ruwe oppervlakten of ander verkeerd gebruik.

Is uw Flexi nat geworden? Om roestvorming van het oprolmechanisme te voorkomen, adviseert Flexi om de natte lijn te laten drogen. Dit doet u door de lijn of riem na gebruik voorzichtig uit de behuizing te trekken en de constante stop in te drukken. Leg de Flexi eventueel bij de verwarming, maar niet op een hete verwarming. Wees voorzichtig bij het weer loszetten van de rem.
Aanzienlijk vervuilde riemen kunt u het beste vóór het oprollen met een vochtige doek schoonmaken, zodat het mechanisme van de lijn geen nadeel kan ondervinden.

Andere hondenriem?

Bent u op zoek naar een variant met een langere lijn? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de Flexi New Classic Cord 8 meter. Voor het complete overzicht kunt u terecht op de pagina met al onze Flexi hondenriemen.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (4)
13-12-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Prima product, gaat lang mee.
08-06-2019
1
2
3
4
5
Goed de kleine loopt er goed mee
27-11-2022
1
2
3
4
5
PRODUIT DE TRES BONNE QUALITE.

Translate to English

03-09-2018
1
2
3
4
5
Correspond à mon attente, livraison très rapide

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.