Flexi hondenriemen

Flexi New Classic S Cord 8 meter

Flexi New Classic S Cord 8 meter
Flexi New Classic S Cord 8 meter
Flexi New Classic S Cord 8 meter
Flexi New Classic S Cord 8 meter
Flexi New Classic S Cord 8 meter
Flexi New Classic S Cord 8 meter
Flexi New Classic S Cord 8 meter
Flexi New Classic S Cord 8 meter
Flexi New Classic S Cord 8 meter
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Flexi New Classic S Cord 8 meter

Productinformatie
4
4
4
4
4
(7)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Flexi New Classic S Cord 8 meter is een sterke en flexibele kunststof hondenriem voor honden met een maximaal lichaamsgewicht van 12 kg.

  • Flexibele looplijn van 8 meter
  • Geschikt voor honden tot 12 kg
  • Praktisch en comfortabel remsysteem

Meer informatie

Productinformatie Flexi New Classic Cord 8 meter Small

De Flexi New Classic S Cord 8 meter is een sterke en flexibele kunststof hondenriem voor honden met een maximaal lichaamsgewicht van 12 kg. De lijn is uitrolbaar tot 8 meter, waardoor u uw hond alle bewegingsvrijheid geeft die hij verdient. U kunt de lijn laten uitrollen om uw hond te laten spelen en zijn omgeving te ontdekken. Als uw hond weer bij u terug komt rolt de lijn weer op, waarbij de lijn altijd onder een lichte spanning blijft staan. U heeft dus geen last van een riem die door de modder sleept. Op de riem zit een stopfunctie die ervoor zorgt dat de lijn niet verder in- of uitrolt. Zo heeft u uw hond snel onder controle. 

Met deze riem heeft uw hond veel meer bewegingsvrijheid dan met vaste riemen, wat een groot voordeel is. Het is bovendien mogelijk om uw hond kleine commando's te geven door de remknop even in te drukken. De riem is tevens gemakkelijk te onderhouden. Als de lijn nat is geworden haalt u hem uit het omhulsel om op te drogen. De riem is voorzien van een handige karabijnhaak, waarmee u de riem eenvoudig kunt bevestigen aan een bijpassende halsband.  

  • Flexibele looplijn van 8 meter
  • Geschikt voor honden tot 12 kg
  • Praktisch en comfortabel remsysteem
  • Voor extra beweginsgvrijheid
  • Met een handige karabijnhaak om aan halsband te bevestigen
  • Gemaakt van stevig eersteklas kunststof

Bent u op zoek naar een flexibele hondenriem voor uw kleine hond? Koop dan de Flexi New Classic Cord 8 meter Small goedkoop online bij Brekz. Met deze riem biedt u uw hond alle bewegingsvrijheid die hij verdient! Bekijk ook eens onze andere hondenriemen.    

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel. 

U krijgt 1 jaar fabrieksgarantie op het binnenwerk. Deze garantie is niet van toepassing op kapotte, beschadigde of gerafelde koord/band/riem veroorzaakt door hondentanden, schaven langs ruwe oppervlakten of ander verkeerd gebruik.

Is uw Flexi nat geworden? Om roestvorming van het oprolmechanisme te voorkomen, adviseert Flexi om de natte lijn te laten drogen. Dit doet u door de lijn of riem na gebruik voorzichtig uit de behuizing te trekken en de constante stop in te drukken. Leg de Flexi eventueel bij de verwarming, maar niet op een hete verwarming. Wees voorzichtig bij het weer loszetten van de rem.
Aanzienlijk vervuilde riemen kunt u het beste vóór het oprollen met een vochtige doek schoonmaken, zodat het mechanisme van de lijn geen nadeel kan ondervinden.

Andere hondenriem?

Weegt uw hond zwaarder dan 12 kg? Kijk dan eens naar de Flexi New Comfort M Cord. Voor het totale overzicht van alle Flexi lijnen kunt u kijken op de pagina met onze Flexi hondenriemen.


Reviews
4
4
4
4
4
4.9 / 5 (7)
27-05-2024
1
2
3
4
5
Wat ik er van verwachte
01-08-2023
1
2
3
4
5
Handige hondenriem die de perfecte vrijheid geeft aan iedere hond zoals bepaald door de baas.
28-06-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Heel fijne rollijn van 8 mtr lang! Gekocht voor mijn teckel die ik niet zo vaak “los laat lopen”, omdat hij af en toe heel lelijk kan reageren op andere honden... Met deze lijn heeft hij ondanks dat ik hem niet vaak “los laat lopen”, toch veel bewegingsvrijheid!
25-07-2019
1
2
3
4
5
DE Flexi classic was een goede keus en het hondje heeft er veel plezier van
16-07-2018
1
2
3
4
5
Het product bevalt me goed, maar ik ben niet tevreden over degene die de bezorging deed, die heeft nl,omdat wij niet thuis waren, het pakket bezorgd aan het einde vd straat,terwijl wij in het begin vd straat wonen, en er gewoon buren thuis waren.Dat is echt een min punt
26-11-2018
1
2
3
4
5
Très satisfaite de ma livraison, recommanderez chez vous si besoin est.

Translate to English

03-06-2018
1
2
3
4
5
Goede lijn. Makkelijk in gebruik


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.