Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Flexi New Classic S Cord 8 meter

Productinformatie
Rood
€ 12,49 (€ 12,49/ct)
€ 12,49 (€ 12,49/ct)
Roze OP = OP
€ 12,49 (€ 12,49/ct)
€ 12,49 (€ 12,49/ct)
Zwart
€ 13,49 (€ 13,49/ct)
€ 13,49 (€ 13,49/ct)

Flexi New Classic Cord 8 meter Small is een sterke en flexibele kunststof hondenriem voor honden met een maximaal lichaamsgewicht van 12 kg.

  • Flexibele looplijn van 8 meter
  • Geschikt voor honden tot 12 kg
  • Praktisch en comfortabel remsysteem

Meer informatie

Productinformatie Flexi New Classic Cord 8 meter Small

Flexi New Classic Cord 8 meter Small is een sterke en flexibele kunststof hondenriem voor honden met een maximaal lichaamsgewicht van 12 kg. De lijn is uitrolbaar tot 8 meter, waardoor u uw hond alle bewegingsvrijheid geeft die hij verdient. U kunt de lijn laten uitrollen om uw hond te laten spelen en zijn omgeving te ontdekken. Als uw hond weer bij u terug komt rolt de lijn weer op, waarbij de lijn altijd onder een lichte spanning blijft staan. U heeft dus geen last van een riem die door de modder sleept. Op de riem zit een stopfunctie die ervoor zorgt dat de lijn niet verder in- of uitrolt. Zo heeft u uw hond snel onder controle. 

Met deze riem heeft uw hond veel meer bewegingsvrijheid dan met vaste riemen, wat een groot voordeel is. Het is bovendien mogelijk om uw hond kleine commando's te geven door de remknop even in te drukken. De riem is tevens gemakkelijk te onderhouden. Als de lijn nat is geworden haalt u hem uit het omhulsel om op te drogen. De riem is voorzien van een handige karabijnhaak, waarmee u de riem eenvoudig kunt bevestigen aan een bijpassende halsband. De Flexi New Classic Cord 8 meter Small is beschikbaar in drie mooie kleuren, namelijk rood, blauw en zwart. 

Op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen. 

  • Flexibele looplijn van 8 meter
  • Geschikt voor honden tot 12 kg
  • Praktisch en comfortabel remsysteem
  • Voor extra beweginsgvrijheid
  • Met een handige karabijnhaak om aan halsband te bevestigen
  • Gemaakt van stevig eersteklas kunststof

Bent u op zoek naar een flexibele hondenriem voor uw kleine hond? Koop dan de Flexi New Classic Cord 8 meter Small goedkoop online bij Brekz. Met deze riem biedt u uw hond alle bewegingsvrijheid die hij verdient! Bekijk ook eens onze andere hondenriemen.
       

Andere hondenriem?

Zoekt u een alternatief voor de Flexi Classic Cord 8 meter Small? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenriemen. Als u uw hond vaak 's avonds uitlaat kan de Flexi Giant L Neo voor de hond uitkomst bieden. Deze lijn is extra goed zichtbaar in het donker. 


Reviews
4
4
4
4
4
4.8 / 5 (4)
25-07-2019
1
2
3
4
5
DE Flexi classic was een goede keus en het hondje heeft er veel plezier van
16-07-2018
1
2
3
4
5
Het product bevalt me goed, maar ik ben niet tevreden over degene die de bezorging deed, die heeft nl,omdat wij niet thuis waren, het pakket bezorgd aan het einde vd straat,terwijl wij in het begin vd straat wonen, en er gewoon buren thuis waren.Dat is echt een min punt
26-11-2018
1
2
3
4
5
Très satisfaite de ma livraison, recommanderez chez vous si besoin est.

Translate to English

03-06-2018
1
2
3
4
5
Goede lijn. Makkelijk in gebruik