Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Farm Food Rawhide Dental Impressed XS (7 stuks)

Productinformatie
Per verpakking
€ 7,39
€ 7,39

De Farm Food Rawhide Dental Impressed XS (7 stuks) is een heerlijke en natuurlijke kauwsnack voor kleine honden met een positief effect op het gebit.

 • Vermindert tandsteen en tandplak
 • Bevat geen chemische toevoegingen
 • Stinkt en plakt niet

Meer informatie

Farm Food Rawhide Dental Impressed XS (7 stuks)

Honden hebben van nature de behoefte om ergens op te kauwen. De Farm Food Rawhide Dental Impressed XS (7 stuks) is een heerlijke en natuurlijke kauwsnack voor uw kleine hond. Deze snack wordt gemaakt van gedroogd taai onderhuids bindweefsel van runderen en is volledig verteerbaar. De botten zijn schoon en niet chemisch behandeld. Hierdoor zijn ze niet slijmerig en plakken of stinken ze niet. Deze kauwsnack heeft een positieve werking op de mondhygiëne. 

Het kauwen op de botten helpt tandplak en tandsteen te verwijderen, zodat het gebit gereinigd wordt. Daarnaast draagt het bij aan een frisse adem. De snack bevat geen allergenen, waardoor het ook een smakelijk tussendoortje is voor honden met bepaalde allergieën. Deze snack bevat geen chemische antioxidanten of kleur- geur- en smaakstoffen. Hierdoor behoudt dit product zijn pure smaak. Deze verpakking bevat 7 stuks.

 • Vermindert tandsteen en tandplak
 • Draagt bij aan een frisse adem
 • Slijmt, stinkt en plakt niet
 • Zonder chemische toevoegingen
 • Bevat geen allergenen
 • Speciaal voor kleine honden
   

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Farm Food Rawhide Dental Impressed XS (7 stuks) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Voedingsadvies Farm Food Rawhide Dental Impressed XS (7 stuks)

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Pas eventueel de hoeveelheid hoofdvoeding aan. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Farm Food Rawhide Dental Impressed XS (7 stuks)

Runderhuid.
 

Ander kauwproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Farm Food Rawhide Dental Impressed XS (7 stuks)? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwproducten. Hier vindt u onder andere Farm Food Rawhide Dental Chips en de Farm Food Rawhide Dental Braided Stick.


Reviews
4
4
4
4
4
4.8 / 5 (4)
06-01-2019
4
4
4
4
4
Geweldig product ! Hondjes eten ze graag
09-03-2018
4
4
4
4
4
Mijn honden zijn er zot van
03-09-2017
4
4
4
4
4
die hunde finden sie klasse - es wäre toll wenn es diese verpackungseinheit auch für größe hunde gäbe - unser schäferhund war schnell "durch" damit ;-) ansonsten super produkt

Translate to English

23-08-2017
4
4
4
4
4
OK- honden zijn er dol op