Duo-Op
4
4
4
4
4
(1)

Duo-Op voor hond, kat en konijn 40 mg (tot 4 kg)

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Duo-Op voor hond, kat en konijn 40 mg is een effectief en snelwerkend middel tegen vlooien en kan worden gebruikt bij kleine honden, katten en konijnen tot 4 kg.

  • Ter preventie en behandeling van vlooien
  • Met 1 verpakking tot 12 weken vlooienvrij
  • Praktische spot-on pipetten met de werkzame stof Imidacloprid

Meer informatie

Productinformatie Duo-Op voor hond, kat en konijn 40 mg

Vlooien bestrijden dient zo snel mogelijk gedaan te worden om verder ongemak te voorkomen. Duo-Op voor hond, kat en konijn 40 mg (tot 4 kg) werkt ter preventie en behandeling van infestaties door vlooien (Ctenocephalides felis). Vlooien zijn één van de meest voorkomende parasieten bij honden en katten. Ze zorgen voor veel jeuk en kunnen ziektes overbrengen. Konijnen krijgen meestal last van vlooien door contact met honden en katten. In de verpakking zitten 3 vlooienpipetten waarmee u uw huisdier tot wel 12 weken vlooienvrij kan houden.

Vlooien kunnen ook gedurende de wintermaanden voorkomen. Ondanks dat de buitentemperatuur te koud is, kunnen ze binnenshuis prima overleven. Wanneer er sprake is van een vlooienbesmetting, is het belangrijk om ook uw huis ook te behandelen met een speciale omgevingsspray. 

Duo-Op is het ideale product wanneer u verschillende soorten dieren in huis heeft. Deze variant van Duo-Op is enkel geschikt voor honden, katten en konijnen tot 4 kg. Bij een vlooienplaag zit namelijk slechts 5% van de vlooien op het dier en de overige 95% in de omgeving! Behandel daarom bij een vlooienplaag de omgeving met bijvoorbeeld Flea Free Omgevingsspray. Dit doodt vlooien en vlooienlarven die zich in uw huis begeven. 

Bij Brekz kunt u vlooiendruppels hond, vlooiendruppels kat en vlooiendruppels konijn goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Duo-Op vlooienpipet hond, kat, konijn 40 mg (tot 4 kg) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Duo-Op vlooienmiddel

Werkzaam bestanddeel: Imidacloprid 40 mg
Hulpstof: Butylhydroxytolueen (E321) 0,4 mg

Gebruik Duo-Op vlooiendruppels

Let op: Niet gebruiken bij dieren waarvan bekend is dat ze overgevoelig zijn voor het werkzame bestanddeel of de hulpstoffen. Kittens en pups jonger dan 8 weken oud en konijnen onder de 10 weken mogen hier niet mee worden behandeld.

  • De pipet rechtop houden en op het smalle gedeelte van de pipet tikken om ervoor te zorgen dat de inhoud zich in het hoofdgedeelte van de pipet bevindt.
  • Breek het topje van de pipet langs de ingekerfde lijn af.
  • Spreid de haren aan de basis van de nek voor de schouderbladen, totdat de huid zichtbaar is. Zorg ervoor dat de inhoud rechtstreeks op de onbeschadigde huid terecht komt. 
  • Plaats de punt van de pipet op de huid en knijp meerdere keren in de pipet om de inhoud volledig en direct op de huid op 1 plek te legen. 

Ander product?

Weegt uw kat of konijn zwaarder dan 4 kg? Kijk dan naar Duo-Op voor kat en konijn 80 mg (4+ kg). Voor overige varianten die geschikt zijn voor de hond kijkt u op de pagina met alle anti-vlooienmiddelen voor honden.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
28-03-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Mooi product en leuke prijs!


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.