Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Duivenvoer 

Duivenvoer bevat ons gehele assortiment aan voedingen die geschikt zijn voor het voeren van duiven. Duiven leven op een mengeling van granen en peulvruchten.
Lees meer ..
Versele-Laga Sierduivenvoer (GRA mix)

Versele-Laga Sierduiven voer (GRA-mix)

Versele-Laga Sierduiven voer (GRA-mix) is een complete voeding met granenmengeling voor uw duiven. Dit voer bestaat uit een standaardmengeling van zaden en gebroken mais en is geschikt voor alle soorten duiven. Versele-laga Sierduiven voer (GRA-mix) is verkrijgbaar in een verpakking van 20 kg.

 • Standaardmengeling
 • Geschikt voor alle rassen
 • Met gebroken maïs
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 20 kg.

Bij Brekz kunt u het beste vogelvoer van Versele-Lagra snel en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment op onze site en koop nu Versele-Laga Sierduiven voer tegen de scherpste prijzen. Snel besteld en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! De houdbaarheid van Versele-Laga Sierduiven voer (GRA-mix) staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Sierduiven voer (GRA-mix)

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander vogelvoer? 

Bent u zoek naar ander voer voor uw duiven? Bekijk dan ons Versele Laga vogelvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere de Versele-Laga Prestige Tortelduif. Dit is een volledige zaadmengeling voor tortelduiven. Bent u (ook) op zoek naar voer voor andere vogels? Ook voor compleetvoer voor andere rassen en soorten vogels kunt u terecht op onze site.Ook voor aanvulllende accessoires voor uw duiven of andere vogels, kunt u terecht op onze site.

Versele-Laga
https://www.brekz.nl/1450-home_default/versele-laga-show-b-.jpg
18.95 2019/01/01
Prima duidelijk service. Goed gecommuniceerd en geleverd!
de groene erwten die in het voer zitten laten de duiven en daarna ook de kippen liggen waarschijnlijk niet lekker de rest prima
1937
1098
Versele-Laga Show B > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 18,95 (€ 0,95/kg)
Nutribird F16 vruchten- en insectenetende vogels

Nutribird F16 vruchten- en insectenetende vogels

Nutribird F16 vruchten- en insectenetende vogels is een uitgebalanceerde en volledige onderhoudsvoeding voor fruitduiven, lijster- en gaaiachtigen en andere vruchten- en insectenetende vogels. Het product is ook geschikt voor lori's. Nutribird F16 zijn pellets op basis van geselecteerde granen en veel verse vruchten. Deze voeding wordt door de vogels volledig opgenomen, en door de pellets is selectief eetgedrag niet mogelijk. Uw vogel krijgt dus alle belangrijke voedingsstoffen binnen.

Daarnaast bevat het florastimul. Dit ingredient ondersteunt de darmflora en beschermt uw vogel tegen darmstoornissen. Het lage ijzergehalte zorgt er bovendien voor dat de kans op ijzeropstapeling in de lever, een veelvoorkomend probleem bij vogels die insecten of fruit eten, verminderd wordt.

 • Rijk aan granen en verse vruchten
 • Wordt volledig opgenomen
 • Ondersteunt de darmen
 • Vermindert ijzeropstapeling in de lever
   

Bij Brekz kunt u het beste vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird F16 vruchten- en insectenetende vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Voedingsadvies Nutribird F16 vruchten- en insectenetende vogels

Het voedingsadvies staat op de verpakking vermeld. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Nutribird F16 vruchten- en insectenetende vogels

Granen, Zaden, Vruchten (minimaal 10% vers fruit), Plantaardige eiwitextracten, Plantaardige bijproducten, Suiker, Mineralen, L-Lysine, Methionine, Yucca schidigera extract, Fructo-oligosachariden, Vitaminen, Sporenelementen.

Analytische bestanddelen:
Eiwit (16%), Vet (8%), Ruwe celstof (4,50%), Ruwe as (5%), Calcium (0,90%), Fosfor (0,60%), Lysine (0,80%), Methionine (0,30%), Cystine (0,30%), Threonine (0,55%), Tryptofaan (0,20%).  

Toegevoegde voedingsmiddelen: 
Vitamine A (8.500 IE/kg), Vitamine D3 (1.800 IE/kg), Vitamine E (100 mg/kg), Vitamine K (3,50 mg/kg), Vitamine B1 (8,50 mg/kg), Vitamine B2 (19 mg/kg), Vitamine B3 (24 mg/kg), Vitamine B6 (7 mg/kg), Vitamine B12 (0,04 mg/kg), Vitamine C (60 mg/kg), Vitamine PP (95 mg/kg), Foliumzuur (1,80 mg/kg), Biotine (0,31 mg/kg), Cholinechloride (725 mg/kg), β-caroteen (5,20 mg/kg), Tanninezuur (1.250 mg/kg), E2 (jodium) (2,50 mg/kg), E4 (koper) (12 mg/kg), E5 (mangaan) (120 mg/kg), E6 (zink) (115 mg/kg), E8 (selenium) (0,34 mg/kg), antioxidant, conserveermiddelen.
 

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Nutribird F16 vruchten- en insectenetende vogels? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Nutribird vogelvoer. Verder beschikken we over Versele Laga Sierduivenvoer (GRA mix) en Versele-Laga Prestige Tortelduif.

https://www.brekz.nl/25523-home_default/nutribird-f16-vruchten-en-insectenetende-vogels.jpg
4.2 2019/01/01
Goed en niet duur
Ik gebruikt dit product al jaren en ben daar zeer tevreden over.
Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Vlotte service en levering. Handige website om te bestellen. Aanbevolen!
5664
2935
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 44,49 (€ 4,45/kg)
Versele-Laga Prestige Tortelduif

Versele-Laga Prestige Tortelduif

Versele-Laga Prestige Tortelduif is een speciaal samengestelde volledige voeding voor tortelduiven en andere kleine exotische duiven. De voeding is rijk aan een mengeling van diverse fijne zaden met specifieke eigenschappen die de gezondheid van uw vogel ondersteunen. Het tortelduivenvoer kan ook worden gebruikt als strooivoeder in tuinen en parken.

 • Volledige voeding voor tortelduiven en andere kleine exotische duiven
 • Rijk aan diverse fijne zaden
 • Ondersteunt de gezondheid van uw vogel
 • Ook als strooivoer te gebruiken

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Tortelduif tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Tortelduif staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Tortelduif

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Tortelduif

Extra tarwe (30%), Gele millet (18%), Dari (13%), Milo (7%), Gepelde haver (5%), Boekweit (5%), Paddy rijst (4%), Rode millet (4%), Kempzaad (3%), Cardy (3%), Kanariezaad (2%), Katjang idjoe (2%), Vitsen (2%), Gebroken erwten (2%).

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Versele-Laga Prestige Tortelduif? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Versele-Laga Prestige vogelvoer. Hier vindt u onder andere Versele-Laga Prestige Volière en Versele-Laga Prestige Parkiet.

https://www.brekz.nl/31785-home_default/versele-laga-prestige-tortelduif.jpg
1.53 2019/01/01
perfect voer voor duiven
De tortelduiven zijn ons dankbaar
heb dit duivenvoer al sinds 2007 sinds ik in schotland woon. ben blij dat ik het ook in nederland kan krijgen. het is zeer universeel en ben er achter gekomen dat uw bedrijf de goedkoopste prijs heeft en samen met mijn hondenvoer,.... gratis thuisbezorg word. dus geen gesjouw meer
juist product en supersnelle service!
De bestelling was goed, alleen de aflevering niet.Ik was de gewenste tijd thuis en er kwam maar geen bestelling. Bleek alles in de schuur te staan met een briefje in de brievenbus. Moest ik alles in huis brengen en heb ik voor niets zo lang zitten wachten. Er was niet de moeite genomen even om het huis te lopen om de deur te vinden.
Prima product en een snelle levering.Groetjes van de duiven.
Goed produkt, gebruik het al lang, ze vinden het heerlijk.
uitstekend de vogels lusten het graag
Nette prijs, maar 4 dagen moeten wachten op de bezorging..
Kwaliteitsvoeder voor tortels en andere tuinvogels. Snelle en zeer nette levering door Brekz.
gewoon goed en de tortels zijn blij, wij ook.
20516
12506
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 5,95 (€ 1,49/kg)
2 x 4 kg
€ 11,49 (€ 1,44/kg)
20 kg
€ 22,95 (€ 1,15/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Duivenvoer assortiment

In ons assortiment vindt u diverse voedingen die als compleetvoer of aanvullende voeding kunnen worden gevoerd. Leest u verder voor een korte toelichting op ons assortiment.
​​​​​​​

Sierduiven

Bent u op zoek naar een complete voeding voor uw sierduiven? Kijkt u eens bij Versele-Laga Sierduiven voer (GRA-mix). Hiermee haalt u een standaardmengeling in huis van zaden en gebroken mais, die geschikt is voor alle soorten duiven. Voor een volledig voer voor fruitduiven en andere vruchten- en insectenetende vogels kunt u eens kijken bij Nutribird F16 vruchten- en insectenetende vogels.

Exotische duiven

Speciaal voor kleine exotische duiven zoals de tortelduif is er door Versele-Laga een rijke zadenmengeling ontwikkeld, het Versele-Laga Prestige Tortelduif. Deze voeding is ook uitstekend geschikt om te gebruiken als strooivoer in tuinen en parken.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor duivenvoer, bijvoorbeeld voedingen voor watervogels? Kijk dan eens bij ons Watervogelvoer.

Terug