Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

BREKZ CORONA NIEUWS UPDATE

Brekz blijft open
De mogelijkheid bestaat dat het kabinet binnenkort besluit dat veel winkels moeten sluiten. De online winkel van Brekz blijft gewoon open! Het is dus niet nodig om te haasten met het bestellen van uw diervoeding bij Brekz. Wel raden we u aan om rekening te houden met een vertraagde levering. Het kan wat langer duren, maar u mag er vanuit gaan dat uw bestelling gewoon wordt bezorgd.

Voorkomen van besmetting bij de bezorging van onze pakketten
Online bestellen is veilig. Bij de aflevering van uw pakket wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de veiligheid van u en de bezorger. Daarom wordt persoonlijk contact vermeden. Dit betekent dat de bezorgers het pakket bij u aan de deur bezorgen, maar dit niet overhandigen. Zo wordt de kans op besmetting en de verspreiding van het virus verkleind.

Dieren en Corona
Er zijn geen aanwijzingen dat huisdieren een rol spelen in de verspreiding van het corona-virus. Het RIVM adviseert mensen met het corona-virus wel om het contact met huisdieren zo veel mogelijk te vermijden. Dat wil zeggen: niet aaien, knuffelen, kussen of laten likken. Mocht uw huisdier in contact zijn geweest met een patiënt met het corona-virus, dan zijn er geen extra maatregelen nodig. De algemene hygiënemaatregelen voor omgang met huisdieren, zoals handen wassen met water en zeep, volstaan.

Leveringen vertraagd
Het is bij Brekz momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Er is voldoende voorraad, wel legt het grote druk op onze magazijn- en inpakcapaciteit. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Brekz groeit en verhuist naar een groter magazijn
Momenteel is ook de inrichting van ons nieuwe magazijn in volle gang. De meeste stellingen zijn inmiddels opgebouwd. Ze worden nu in hoog tempo gevuld met huisdiervoer en andere producten uit ons assortiment. We verwachten het nieuwe magazijn binnen twee weken in gebruik te kunnen nemen.

Vragen? Mail de klantenservice
Het is momenteel erg druk bij onze klantenservice. Hierdoor zijn we telefonisch moeilijk bereikbaar. Heeft u vragen, wilt u ons deze dan per mail stellen?

Magazijnn
'Een glimp van ons nieuwe magazijn in opbouw’