CORONA/COVID-19

Meer dierenliefhebbers ontdekken de voordelen van online bestellen
Het coronavirus zal voorlopig onderdeel blijven van onze samenleving. Wij doen er alles aan om bestellingen en bezorgingen door te laten gaan, uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. Omdat steeds meer dierenliefhebbers ervoor kiezen om hun dierenproducten online te bestellen bij Brekz, kan het soms zijn dat uw levering wat vertraging oploopt. U mag er echter vanuit gaan dat uw bestelling gewoon wordt bezorgd.
     

Voorkomen van besmetting bij de bezorging van onze pakketten
Online bestellen is veilig. Bij de aflevering van uw pakket wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de veiligheid van u en de bezorger. Daarom wordt persoonlijk contact vermeden. Dit betekent dat de bezorgers het pakket bij u aan de deur bezorgen, maar dit niet overhandigen. Zo wordt de kans op besmetting en de verspreiding van het virus verkleind.
       

Dieren en Corona
Er zijn geen aanwijzingen dat huisdieren een rol spelen in de verspreiding van het corona-virus. Deskundigen adviseren mensen die besmet zijn met het coronavirus wel om het contact met huisdieren zo veel mogelijk te vermijden. Dat wil zeggen: niet aaien, knuffelen, kussen of laten likken. Mocht uw huisdier in contact zijn geweest met een patiënt met het coronavirus, dan zijn er geen extra maatregelen nodig. De algemene hygiënemaatregelen voor omgang met huisdieren, zoals handen wassen met water en zeep, volstaan.
       

Thuis met uw huisdier
Nu velen van ons elke dag thuis zijn om te werken en vrije tijd door te brengen, verandert ook het leven van onze huisdieren. Er is extra tijd om uw huisdier aandacht te geven en samen een leuke dag te hebben. Denk daarbij ook aan lekker buiten zijn met uw hond of uw kat, maar ook aan sport en spel voor uw hond of uw kat.

shutterstock_1097766848.jpg         shutterstock_100896394.jpg

   
Vragen? Mail de klantenservice
Het is momenteel erg druk bij onze klantenservice. Hierdoor zijn we telefonisch moeilijk bereikbaar. Heeft u vragen, wilt u ons deze dan per mail stellen?


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.