Botten en rollen hondensnacks

Farm Food Rawhide Dental Roll L

Farm Food Rawhide Dental Roll L
Farmfood Rawhide Dental Roll 8"
Farm Food Rawhide Dental Roll L
Farmfood Rawhide Dental Roll 8"
Farm Food Rawhide Dental Roll L
Farmfood Rawhide Dental Roll 8"
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Farm Food Rawhide Dental Roll L

Productinformatie
4
4
4
4
4
(15)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

De Farm Food Rawhide Dental Roll L is gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel van rund. De botten zijn heel schoon en niet chemisch behandeld waardoor ze niet plakken, slijmen en stinken. De botten hebben een reinigende werking op de tanden tijdens het kauwen, waardoor tandplak en tandsteen voorkomen kunnen worden.

  • Circa 20 cm lang
  • Bot van runderhuid
  • Reinigende werking op gebit

Meer informatie

Productinformatie Farm Food Rawhide Dental Roll L

Farm Food Rawhide Dental Roll L is een natuurlijke, veilige en zuivere kauwkluif waar u uw hond een groot plezier mee doet! Alle honden hebben een natuurlijke behoefte om hun tanden ergens in te zetten en flink te gaan kauwen. Hiermee reinigen ze hun tanden en kiezen, waardoor gebitsproblemen voorkomen kunnen worden. Wolven en wilde honden kauwen bijvoorbeeld op de huid van hun prooidieren. De Farm Food Rawhide Dental Roll L wordt volledig gemaakt van frisse, goedgekeurde koeienhuiden. De witte kauwkluif is volledig te verteren door uw hond en is daarom nuttig en gezond genot voor uw hond. Bovendien stinkt, plakt, slijmt of vlekt de Farm Food Dentall Roll L niet. De Farm Food Dental Roll producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Zo kunt u een kauwkluif kopen die is afgestemd op de grootte en bijtkracht van uw hond, zodat hij optimaal kan genieten!

Bij Brekz kunt u Farm Food Rawhide Dental Roll L voordelig bestellen. Bij ons vindt u de beste producten voor uw hond, voor de laagste prijs! 

Voordelen Farm Food Rawhide Dental Roll L

  • Zeer hoge kwaliteit: Strenge kwaliteitscontroles garanderen dat alleen de beste koeienhuiden gebruikt worden voor de Farmfood Rawhide Dental Rolls;
  • Volledig verteerbaar: Uw hond kan de Dental Roll volledig verteren; 
  • Geen lichaamsvreemde stoffen: Voor, tijdens en na de productie worden geen chemische stoffen gebruikt. Ook is het product volledig vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen;
  • Schoon en veilig geproduceerd: De huiden worden uitvoerig gewassen, waardoor bacteriën gedood worden en een product overblijft dat niet stinkt of kleverig wordt wanneer uw hond er op kauwt;
  • Geen allergische reacties: De bovenstaande voordelen maken dat de Farmfood Rawhide Dentall Roll geen allergische reacties veroorzaakt (tenzij uw hond allergisch is voor rund);
  • Geen vlekken: Omdat de Dentall Roll zo schoon is en en witte kleur heeft, ontstaan er geen hinderlijke vlekken op de plaats waar uw hond gaat kauwen.

Natuurlijke gebitsverzorging

Wanneer uw hond kauwt op een Farm Food Rawhide Dental Roll L, zorgt hij er voor dat het tandplak op de tanden van uw hond afneemt. Ook heeft het kauwen een schurende werking, waardoor uw hond als het ware zijn tanden poetst. Zo wordt het gebit van uw hond van een grondige en zichtbare reiniging voorzien. Daarnaast verbetert hierdoor de adem van uw hond.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Ander product?

Misschien zoekt u een ander soort Farm Food Rawhide Dental Roll, bijvoorbeeld een medium of small variant? Kijk dan bij onze Farm Food hondensnacks. Of kijk eens bij ons totaalaanbod hondensnacks.


Reviews
4
4
4
4
4
4.1 / 5 (15)
11-01-2023
1
2
3
4
5
Goede kwaliteit Ze gaan heel wat langer mee dan de geperste kluiven
25-07-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
De honden zijn er dol op, rustmomenten en belangrijkste totaal verteerbaar
De honden zijn er dol op, rustmomenten en belangrijkste totaal verteerbaar De honden zijn er dol op, rustmomenten en belangrijkste totaal verteerbaar
30-06-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Ontvangen wat ik heb besteld, duurde enkele dagen.
15-05-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Verantwoord kauwplezier. Kwaliteit is prima en betrouwbaar, andere merken hiervan vindt ze ook niet lekker merken we
07-04-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Ik heb kauwbotten besteld, een grote en een kleine soort. De grote waren binnen een uur op, de kleine zijn hard dus zou hij langer werk hebben maar hij kijkt er niet naar.
26-10-2020
1
2
3
4
5
De roll is veel dikker en groter dan verwacht waardoor ongeschikt voor mijn hond . Graag exacte afmetingen aangeven
28-09-2020
1
2
3
4
5
Zeer goed product, onze honden zijn er gek op. Veel knabbelplezier.
01-11-2019
1
2
3
4
5
Honden vonden het lekker
03-10-2019
1
2
3
4
5
veel beter dan andere veel langer kauwplezier
09-10-2017
1
2
3
4
5
Hij is er hardstikke dol op die dental rolls


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.