Botten en rollen hondensnacks

Farm Food Rawhide Dental Bone XXS 10-12 cm

Farm Food Rawhide Dental Bone XXS 10-12 cm
Farm Food Rawhide Dental Bone XXS 10-12 cm
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Farm Food Rawhide Dental Bone XXS 10-12 cm

Productinformatie
4
4
4
4
4
(4)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Farm Food Rawhide botten zijn gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel van runderen. Deze 'botjes' zijn heel schoon en niet chemisch behandeld waardoor ze niet plakken, slijmen en stinken.

  • Lengte van 10-12cm

Meer informatie

Productinformatie Farm Food Rawhide Dental Bone XXS

Farmfood Rawhide Dental Bone XXS is een heerlijke kauwkluif speciaal voor honden van kleine rassen. Alle honden hebben van nature de behoefte om regelmatig flink te kauwen, ook honden van kleine rassen. In het wild kauwen honden bijvoorbeeld op de huid van hun prooidieren. Op deze manier reinigen ze hun gebit, waardoor problemen aan hun tanden of kiezen voorkomen kunnen worden. Ook uw kleine hondje doet u een groot plezier door hem lekker te laten kluiven. Met de Farm Food Rawhide Dental Bone XXS geeft u hem een volledig natuurlijke, veilige en zuivere kauwkluif. De farm Food Rawhide Dental Bone XXS heeft een lengte van 10-12cm.

De Farm Food Rawhide Dental Bone XXS  bestaat volledig uit frisse, goedgekeurde koeienhuiden. Het resultaat is een witte kluif die volledig verteerbaar is en daarom een nuttige en gezonde snack is voor uw hond. Het bijzondere aan deze kluif is bovendien dat hij niet vlekt, slijmt, stinkt of plakt. Heeft u geen kleine hond, maar een middelgrote of grote? De Farm Food Dental Bone kluiven zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Zo kunt u altijd de juiste kauwkluif voor uw hond aanschaffen!

Bij Brekz kunt u de Farm Food Rawhide Dental Bone XXS gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Vervolgens krijgt u de Farmfood Rawhide Dental Bone XXS comfortabel thuisbezorgd!

Voordelen Farm Food Rawhide Dental Bone XXS

  • Zeer hoge kwaliteit: Strenge kwaliteitscontroles garanderen dat Farm Food alleen de beste koeienhuiden gebruikt;
  • Volledig verteerbaar: Uw hond kan de Dental Bone XXS volledig verteren;
  • Schoon en veilig geproduceerd: De koeienhuiden worden uitvoerig gewassen, waardoor alle bacteriën worden gedood. Hierdoor blijft een product over dat niet stinkt of kleverig wordt wanneer uw hond er op kauwt;
  • Geen kunstmatige toevoegingen: Tijdens en na het productieproces worden er geen chemische stoffen gebruikt.  Ook bevat het product geen van kleur-, geur- en smaakstoffen;
  • Geen allergische reacties: Honden krijgen geen allergische reacties van de Farm Food Rawhide producten (tenzij ze allergisch zijn voor rund);
  • Vlekvrij: De Dental Bone is een zeer schoon kwaliteitsproduct, waardoor er geen hinderlijke vlekken ontstaan wanneer uw hond gaat kluiven.

Natuurlijke gebitsverzorging

Terwijl uw hond lekker aan het kluiven is op de Farm Food Rawhide Dental Bone XXS zorgt hij ervoor dat het tandplak op de tanden van uw hond vermindert. Bovendien schuurt de Farm Food Rawhide Dental Bone XXS tijdens het kauwen langs de tanden van uw hond, waardoor hij als het ware zijn tanden poetst. Hierdoor wordt het gebit van uw hond grondig en zichtbaar gereinigd. Ook verbetert hierdoor zijn adem.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Ander product?

Zoekt u een ander soort Farm Food Rawhide product, zoals bijvoorbeeld de Dental Roll? Kijk dan bij onze Farm Food Rawhide producten. Of wilt u de andere hondensnacks die wij verkopen bekijken? Bezoek dan onze pagina totaalaanbod hondensnacks.


Reviews
4
4
4
4
4
3.8 / 5 (4)
06-10-2017
1
2
3
4
5
zeer goede prijs en snelle levering al meerder malen besteld en nooit problemen gehad blijf trouwe klant bij brekz
31-08-2017
1
2
3
4
5
wij hebben een kleinkeesje en voor haar is het net iets te groot. ze moet ferm werken om het mals te krijgen.
16-04-2017
1
2
3
4
5
Prijs kwaliteit is prima. Levering snel. Een heel tevreden klant.
13-11-2019
1
2
3
4
5
Mon chien a du mal a le mâcher peut être trop dur pour lui , je vais lui reprendre les os marrons

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.