Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Farm Food Rawhide Dental Roll S

Productinformatie
Per stuk
€ 1,49 (€ 1,49/ct)
€ 1,49 (€ 1,49/ct)
Per 3
€ 3,99 (€ 1,33/ct)
€ 3,99 (€ 1,33/ct)
Per 5
€ 6,39 (€ 1,28/ct)
€ 6,39 (€ 1,28/ct)
Per 10
€ 11,25 (€ 1,13/ct)
€ 11,25 (€ 1,13/ct)

Farm Food Rawhide Dental Roll S zijn smakelijke botten gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel en zijn geschikt voor honden van kleine rassen.

  • Niet chemisch behandeld
  • Reinigt het gebit
  • Geschikt voor kleine honden

Meer informatie

Farm Food Rawhide Dental Roll S

Farm Food Rawhide Dental Roll S zijn smakelijke botten gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel en zijn geschikt voor honden van kleine rassen. Deze botten van Farm Food zijn heel schoon, want ze zijn niet chemisch behandeld. Hierdoor zullen ze ook bij gebruik niet gaan slijmen, stinken en plakken. De botten hebben bij het kauwen een reinigende werking op het gebit en helpen zo tandplak en tandsteen voorkomen. 
De Farm Food Rawhide Dental Roll S komt in de maat Small en is hierdoor extra geschikt voor honden van kleine rassen. Het bot is circa 10 cm lang.

  • Natuurlijk product, niet chemisch behandeld
  • Slijmt, stinkt en plakt niet bij en na gebruik
  • Reinigt het gebit en helpt zo tandplak en tandsteen voorkomen
  • Geschikt voor honden van kleine rassen
  • Circa 10 cm lang
Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

 

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Farm Food Rawhide Dental Roll S tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld.  


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld kalfspeesjes voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Kalfspeesjes voor de hond. Een overzicht van al onze Kauwproducten vindt u hier.