Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Renske Gezonde beloning Hartjes - Kip met Wortel hond

Productinformatie
100 gram
€ 3,99 (€ 39,90/kg)
€ 3,99 (€ 39,90/kg)
2 x 100 gram
€ 7,79 (€ 38,95/kg)
Meest verkocht
€ 7,79 (€ 38,95/kg)

Renske Gezonde beloning Hartjes - Kip met Wortel hond is een graan- en glutenvrije beloning met kip en is geschikt voor iedere hond. De voordelen:

  • Gluten- en graanvrij
  • Hypoallergeen
  • 100% natuurlijk

Meer informatie

Renske Gezonde beloning Hartjes - Kip met Wortel hond

Renske Gezonde beloning Hartjes - Kip met Wortel hond is een graan- en glutenvrije beloning met kip en is geschikt voor iedere hond. Dit tussendoortje bevat kip als enige bron van eiwitten en is daarmee hypoallergeen. In combinatie met het gluten- en graanvrije karakter maakt het deze beloning zeer geschikt voor voedselgevoelige honden. Bovendien is het snoepje, dat de vorm heeft van een hartje, voor 100% samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Er zijn geen zout en suiker toegevoegd en de snoepjes zijn licht verteerbaar. Renske Gezonde beloning Hartjes - Kip met Wortel hond is geschikt voor honden vanaf 9 weken.

  • Gluten- en graanvrij tussendoortje met kip
  • Hypoallergeen, alleen eiwitten uit kip
  • 100% natuurlijke samenstelling
  • Licht verteerbaar
  • Geschikt voor honden vanaf 9 weken

Bij Brekz kunt u het beste Renske hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske Gezonde beloning Hartjes - Kip met Wortel hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Renske Gezonde beloning Hartjes - Kip met Wortel hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Voedingsadvies Renske Gezonde beloning Hartjes - Kip met Wortel hond

Deze beloning is een goede, lekkere aanvulling op het dagelijkse menu van uw hond. Een ideale beloning, die zeer geschikt is voor bij het trainen.
    

Ingrediënten Renske Gezonde beloning Hartjes - Kip met Wortel hond

Kip (86%), gedroogde wortel (5%), aardappelzetmeel, glycerine.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (35%), ruw vet (6%), ruwe as (5%), ruwe celstof (3%), vocht (20%). 
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een compleet droogvoer voor uw hond van Renske? Kijk dan eens bij ons Renske Super Premium Adult Verse Kalkoen & Eend hondenvoer.