Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Bonzo Beggin' Strips voor de hond

Productinformatie
Per verpakking
€ 2,39
€ 2,39
Per 3
€ 4,59
€ 4,59
Per 6
€ 8,89
€ 8,89

Bonzo Beggin' Strips voor de hond zijn heerlijke kauwsnacks met baconsmaak voor volwassen honden.

  • Bevatten vitaminen en mineralen
  • Helpen immuunsysteem versterken
  • Hersluitbare verpakking

Meer informatie

Productinformatie Bonzo Beggin' Strips voor de hond

Bonzo Beggin' Strips voor de hond zijn heerlijke kauwsnacks met baconsmaak voor volwassen honden. De snack bevat Omega vetzuren die bijdragen aan een gezonde huid en glanzende vacht, antioxidanten die het afweersysteem helpen versterken en vitaminen en mineralen voor meer energie. De snacks zijn heerlijk als beloning of tussendoortje. Omdat ze verpakt zijn in een hersluitbare verpakking blijven ze langer vers.

Bij Brekz kunt u diverse soorten beloningssnacks van Bonzo gemakkelijk en voordelig online bestellen. Zo worden ook de Bonzo Beggin' Strips voor de hond razendsnel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de snack staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Bonzo Beggin' Strips voor de hond

Als jouw hond 7 kg weegt, geef dan tot 1 strip per dag, honden van 15 kg tot 2 strips per dag en honden van 30 kg tot 3 strips per dag. Pas de hoofdvoeding aan de hoeveelheid snacks aan. Zorg altijd voor voldoende schoon drinkwater bij het eten en bewaar het product op een koele en droge plaats.

Ingrediënten Bonzo Beggin' Strips voor de hond

Samenstelling
Granen, glycerol, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, suiker, oliën en vetten, mineralen, melk en melkbijproducten.

Analytische bestanddelen
Eiwit (15,2%), vetgehalte (5,9%), ruwe as (3,9%), ruwe celstof (0,9%) en vocht (25%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (10.000 IE/kg), vitamine D3 (680 mg/kg), I9E2 (2,6), mangaan (14 mg/kg), zink (330 mg/kg), selenium (0,36 mg/kg) en baconaroma (150 mg/kg).

Andere snack voor uw hond?

Bij ons kunt u ook Bonzo Funtastix voor de hond kopen met kaas of Bonzo Picnic Variety met vleesvulling voor de hond. Bekijk ook ons gehele assortiment aan beloningssnacks en bestel de lekkerste snack snel online!


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
05-08-2019
4
4
4
4
4
Ze zijn er dol op