Beaphar hond

Beaphar Reisfit voor hond en kat (10 tabletten)

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Beaphar Reisfit voor hond en kat (10 tabletten) is te gebruiken bij honden en katten die last hebben van reisziekte.

  • Geschikt voor honden en katten zwaarder dan 2,5 kg.
  • Te gebruiken ter voorkoming van reisziekte
  • Gaat verstoring in het evenwichtorgaan tegen

Meer informatie

Productinformatie Beaphar Reisfit voor hond en kat

Beaphar Reisfit voor hond en kat (10 tabletten) is te gebruiken bij honden en katten die last hebben van reisziekte. Wanneer uw huisdier per auto, lucht of zee moet reizen, kan dit een verstoring in het evenwichtsorgaan van uw hond of kat veroorzaken. Beaphar Reisfit voor hond en kat  bevat de werkzame stof Cyclizinehydrochloride, die een mogelijke verstoring van dit orgaan tegengaat. Dit handige middel biedt dan ook een goede oplossing wanneer u probleemloos wilt reizen met uw hond of kat. Dit Beaphar product is verkrijgbaar in een verpakking van 10 of 20 tabletten.

  • Geschikt voor honden en katten zwaarder dan 2,5 kg.
  • Te gebruiken ter voorkoming van reisziekte
  • Gaat verstoring in het evenwichtorgaan tegen
  • Bevat de werkzame stof Cyclizinehydrochloride
  • Verkrijgbaar in een verpakking van 10 of 20 tabletten.

Bij Brekz kunt u Beapharproducten voor hond en kat goedkoop online kopen. Bekijk gerust ons assortiment en bestel nu snel Beaphar Reisfit voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Snel en makkelijk besteld!

De houdbaarheid van Beaphar Reisfit voor hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Reisfit voor hond en kat

Geef uw huisdier een half uur voor vertrek de gewenste dosis tabletten. Gebruik 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht. Gebruik maximaal 3 tabletten per dag. U kunt de tabletten oraal geven aan uw huisdier of toe dienen door het voer. In het laatste geval kunt u de tabletten eventueel fijn maken. Zorg in ieder geval dat bij gebruik van de tabletten dat er altijd voldoende drinkwater bij het voer aanwezig is. Bewaar de tabletten bij kamertemperatuur. Gebruik de geopende verpakking binnen de vastgestelde datum. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Let op! Gebruiken de tabletten niet bij honden en katten lichter dan 2,5 kg en/of bij dieren met epilepsie of coördinatiestoornissen. 

Ingrediënten Beaphar Reisfit voor hond en kat

Cyclizinehydrochloride: 4 mg per tablet.

Ander product bij reisziekte?

Ben u op zoek naar een aanvullend product om probleemloos te reizen met uw hond of kat? Neem eens een kijkje in ons online assortiment van reisproducten. Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.