Beaphar hond

Beaphar CaniComfort Verdamper voor de hond 48ml

Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml
Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml
Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml
Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml
Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml
Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Beaphar CaniComfort Verdamper voor de hond 48ml

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Beaphar CaniComfort Verdamper voor de hond (incl. vulling 48 ml) is ideaal om ongewenst gedrag te helpen voorkomen en honden te kalmeren. Geschikt voor alle leeftijden.

  • Herkenbare feromonen helpen uw hond op zijn gemak stellen
  • Geschikt bij nieuwe omgevingen voor uw huisdier
  • De verdamper komt met een vulling van 48 ml. Navullingen kun u separaat bijbestellen. 


Meer informatie

Productinformatie Beaphar CaniComfort Verdamper voor de hond (48 ml)

Het werkzame feromoon in de Beaphar CaniComfort Verdamper voor de hond (48 ml) is een natuurlijk feromoon wat de teef produceert als ze haar puppy’s voedt. Dit feromoon is van cruciaal belang voor het bindingsproces. Door een kopie van dit feromoon in Beaphar CaniComfort Verdamper voor de hond te gebruiken, heeft het een rustgevende werking en laat het zowel pups als volwassen honden weten wat een veilige plek is. Hierdoor worden gedragsproblemen verminderd, zoals blaffen, vernielen van meubels, markeringsgedrag, overmatig likken en krabben, verstoppen of angst. De Beaphar CaniComfort Verdamper is zeer geschikt wanneer honden nieuwe ervaringen opdoen, zoals bij trainingen, introductie in een onbekende omgeving zoals een nieuw huis, gezinsuitbreiding (dier of mens) of andere stressvolle situaties zoals onweer, vuurwerk en harde geluiden. Overmatige stress bij honden kan leiden tot klinische ziekten. Beaphar CaniComfort Verdamper is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Het heeft geen invloed op andere diersoorten in het huishouden en versuft honden niet. Dit product kan gebruikt worden naast eventuele medicijnen. De verdamper moet worden geplaatst in de kamer waar de hond het grootste deel van zijn tijd doorbrengt. Gebruik de verdamper continu, schakel deze niet uit. Vervang de vulling na 30 dagen met een nieuwe Beaphar CaniComfort navulling. Deze kunt u apart bijbestellen. 

Bij Brekz kunt u Beaphar CaniComfort Verdamper en navullingen 48ml goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Beaphar producten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Beaphar CaniComfort Verdamper en navullingen

Draai het dopje van de vulling voor de verdamper. Plaats vervolgens met een draaiende beweging de vulling in de feromonenverdamper en steek de stekker in het stopcontact. Feromonen zijn zo constant aanwezig in de ruimte waar de verdamper is geplaatst. De verdamper is alleen te gebruiken in een stopcontact van 230V. NIET gebruiken met een verlengsnoer met meerdere contacten, een adapter of converter. Gebruik enkel Beaphar CaniComfort vulling of navulling voor deze verdamper. Buiten het bereik van kinderen houden. Het apparaat heeft warme oppervlakken om de actieve ingrediënten te verdampen, deze oppervlakken mogen tijdens het gebruik niet worden aangeraakt. Plaats de verdamper niet onder een ander elektrisch apparaat, onder of dicht bij meubels of onder een object dat uit de muur steekt, in een adapter met meerdere stekkers of een verlengsnoer. MINIMALE AFSTAND boven diffuser = 1,20 m (4 ft). Dit kan de verdamping van het product verminderen of blokkeren en vlekken achterlaten. NIET onderdompelen in water. NIET ondersteboven aansluiten. Vervang de verdamper elke 6 maanden. Dit product valt onder de Europese Richtlijn 2012/19/EU betreffende afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA).

Samenstelling Beaphar CaniComfort Verdamper en navulling

Analoog van geruststellend feromoon van de hond: 2% Isoparaffinische koolwaterstof q.s: 100g

Ander product?

Beaphar heeft een uitgebreid assortiment aan producten die helpen om de hond te kalmeren. Als u liever iets anders wilt, zou u kunnen kijken naar de Beaphar No Stress Band voor de hond, dit is een stressverminderende halsband voor honden. Een ander mogelijk alternatief is Beaphar No Stress Spot On Hond, een kalmeringsmiddel voor honden van alle rassen en leeftijden.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.