Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Beaphar No Stress Spot On Hond

Productinformatie
3 pipetten
€ 6,89
€ 6,89
6 pipetten
€ 13,25
€ 13,25
9 pipetten
€ 18,95
€ 18,95

Beaphar No Stress Spot On Hond is een kalmeringsmiddel voor honden van alle rassen en leeftijden.

  • Vermindert stress
  • Werkt een week lang
  • Veilig en langdurig te gebruiken

Meer informatie

Beaphar No Stress Spot On Hond

Verlatingsangst, vuurwerk, reizen, onweer of een bezoek aan de dierenarts kunnen uw hond veel stress bezorgen. Met Beaphar No Stress Spot On Hond is stress bij honden eenvoudig te verminderen. Het middel bevat valeriaanextract dat van nature een kalmerende werking heeft door het valereenzuur, isovalereenzuur en isovaleriaanzuur dat erin zit. Na het aanbrengen komen deze stoffen langzaam vrij waardoor het middel een week lang werkt. Het is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden.

  • Vermindert stress
  • Werkt kalmerend
  • Geschikt voor alle rassen 
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Werkt een week lang
  • Veilig en langdurig te gebruiken

Bij Brekz kunt u diverse producten bestellen die stress bij honden verminderen. Koop bijvoorbeeld Beaphar No Stress Spot On Hond eenvoudig en goedkoop online met zeer snelle levering!

Gebruiksadvies Beaphar No Stress Spot On Hond

Geef uw hond per keer één pipet. Ontdoe de pipet van de verpakking, knip het topje eraf en plaats het pipet op de huid tussen de oren zodat uw hond de druppels niet kan oplikken. Na een uur begint het middel te werken. U kunt Beaphar No Stress Spot On Hond langdurig en veilig gebruiken.

Ander kalmeringsmiddel voor uw hond?

U kunt bij ons ook Sanal Relax voor hond, kat en konijn bestellen met een werking van 6 tot 8 uur werkt zonder uw hond uit te putten. Voor grote honden is er Sanal Relax Grote Hond. Voor bange honden verkopen wij een Thundershirt. Bekijk ook ons gehele aanbod en ontdek het kalmerende voer dat u eenvoudig voor uw hond kunt bestellen. 


Reviews
4
4
4
4
4
3.8 / 5 (4)
28-12-2019
1
2
3
4
5
Fijn dat het een natuurlijk product is hondje word er rustig van heel fijn met deze dagen ivm het vuurwerk
20-11-2019
1
2
3
4
5
ons kleine hondje kreeg er zusje bij ze was wat zenuwachtig en blafte inneens zonder redenen ,ik kocht dit produkt , het is veilig ook en het werkt zonder haar te veranderen maar is is geruster nu
20-05-2019
1
2
3
4
5
Mijn hond is afgelopen oud jaar getraumatiseerd geraakt, sindsdien nog steeds doodsbang om aangelijnd de deur uit te gaan, dit uit hij door te gillen en te trekken aan de riem. Helaas heeft dit product, op mijn hond geen enkel positief verschil uitgemaakt.
23-12-2020
1
2
3
4
5
Alt super. Hurtig og troværdig

Translate to English