Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Gladiator Cross Ball voor de hond

Productinformatie
10 cm
€ 6,95 (€ 6,95/ct)
€ 6,95 (€ 6,95/ct)
2 x 10 cm
€ 12,95 (€ 6,48/ct)
€ 12,95 (€ 6,48/ct)
17 cm
€ 16,25 (€ 16,25/ct)
€ 16,25 (€ 16,25/ct)

Gladiator Cross Ball voor de hond is een speeltje dat alle kanten op kan rollen en daardoor erg leuk is voor uw hond.

• Rolt alle kanten op

• Verkrijgbaar in twee maten

• Leuk speeltje


Meer informatie

Productinformatie Gladiator Cross Ball voor de hond

Gladiator Cross Ball voor de hond is een leuk speeltje dat alle kanten op kan rollen. Het is daardoor zeer uitdagend en leuk om mee te apporteren. Dit weerbare speeltje is gemaakt van extra stevig rubber. 

Bovendien verzorgt Gladiator Cross Ball voor de hond de tanden terwijl uw hond ermee speelt. Ideaal dus om uw hond  uit te dagen en tegelijkertijd de gezondheid van zijn gebit te bevorderen! 

Bij Brekz kunt u Gladiator Cross Ball voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Wij hebben in ons aanbod ook nog deze Gladiator Tyre Roller, die willekeurige kanten op rolt en daardoor extra uitdagend is. Een overzicht van de rest van de artikelen in ons assortiment hondenspeelgoed, kunt u vinden op onze overzichtspagina hondenspeelgoed.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.