Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Gladiator Curling Ball met touw voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 11,25
€ 11,25

Gladiator Curling Ball met touw voor de hond is en een leuk speeltje met een lus zodat u de bal makkelijk ver weg kunt gooien.

  • Diameter: 9 cm

Meer informatie

Productinformatie Gladiator Curling Ball met touw voor de hond

Gladiator Curling Ball met touw voor de hond is een leuk speeltje voor de avontuurlijke honden die houden van rennen en ravotten. Deze weerbare bal is vastgemaakt aan een lus, waardoor u de bal extra ver weg kan werpen. Dit maakt het speelgoed ideaal voor de actieve hond die geen genoeg kan krijgen van bewegen. 

Met de Gladiator Curling Ball met touw voor de hond kunt u uren speelplezier hebben. Bij Brekz kunt dit speeltje en nog veel ander speelgoed uiteraard tegen de scherpste prijzen bestellen! 

Bij Brekz kunt u Gladiator Curling Ball met touw voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeeltjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product? 

Voor de hond hebben wij ook deze kleine schuimrubberen ballen. Zoekt u nog een ander speelgoed voor uw hond? Dat kunt u gegarandeerd vinden op onze overzichtspagina hondenspeelgoed.