Antivlo en teken hond

Flea Free Spot-On Combo voor honden 40 - 60 kg

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Flea Free Spot-On Combo voor honden van 40 tot 60 kg is een spot-on middel tegen vlooien en teken en is werkzaam op het dier en in de omgeving. De voordelen:

 • Werkt tot 7 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken
 • Doodt vlooien op het dier en in de omgeving
 • Doodt ook vlooienlarven en vlooieneieren

Meer informatie

Productinformatie Flea Free Spot-On Combo voor honden van 40 tot 60 kg

Flea Free Spot-On Combo voor honden van 40 tot 60 kg is een handige vlooien- en tekenmiddel met de werkzame stoffen Fipronil en Pyriproxyfen. Vlooien bij de hond kan voor veel ongemak zorgen. Daarom is het belangrijk vlooien te bestrijden of uw hond preventief te behandelen. Ook teken bij de hond brengt gezondheidsrisico's met zich mee, zoals bijvoorbeeld de ziekte van Lyme. De drop-stop pipet voorkomt dat u vlooiendruppels verliest, omdat de vloeistof er pas uitkomt bij druk op het reservoir. Dit vlooienmiddel is geschikt voor honden met een gewicht tussen 40 en 60 kg en heeft een dubbele werking. De werkzame stof Fipronil doodt binnen 24 uur de aanwezige vlooien en binnen 48 uur de aanwezige teken op de hond. Daarnaast is de werkzame stof Pyriproxyfen een Insecten Groei Remmer (IGR) en helpt de ontwikkeling van vlooienlarven en -eieren in huis te voorkomen.

Na behandeling is Flea Free tot 7 weken werkzaam tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Flea Free Spot-On Combo kan gebruikt worden in de behandeling tegen een vlooienallergie wanneer dit door een dierenarts is vastgesteld. Behandel uw hond in dat geval elke 4 weken met de Flea Free spot-on Combo pipet. Wanneer er sprake is van een vlooienplaag is het aan te raden om de omgeving te behandelen met een speciale omgevingsspray van Flea Free. Bij een vlooienplaag zit namelijk slechts 5% van de vlooien op uw huisdier en de overige 95% in de omgeving. Met Flea Free omgevingsspray kunt u alle plekken in huis goed en effectief behandelen.

 • Doodt effectief alle vlooien en teken
 • Doodt ook de vlooienlarven en vlooieneieren in de omgeving
 • Beschermt na toedienen tot wel 7 weken tegen vlooien
 • Beschermt tot 4 weken tegen teken
 • Eenvoudig toe te dienen dankzij handige drop-stop pipet

Bij Brekz kunt u de anti-teken en vlooiendruppels voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flea Free spot-on Combo voor honden van 40 - 60 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Werkzame stoffen Flea Free Spot-On Combo vlooiendruppels hond

Fipronil en Pyriproxyfen

Gebruik Flea Free Spot-On Combo voor honden (40 - 60 kg)

 1. Haal de vlooienpipet uit de blisterverpakking
 2. Houdt de pipet rechtop en tik tegen het smalle deel van de pipet om er zeker van te zijn dat alle inhoud in het reservoir van de pipet zit.
 3. Breek de punt van de pipet af langs de breuklijn. Duw de haren aan de achterkant van de nek van de hond opzij tot de huid zichtbaar wordt.
 4. Plaats de punt van de pipet direct tegen de huid en knijp stevig meerdere keren in de pipet om deze te ledigen op twee verschillende plaatsen.

Let op dat de vloeistof alleen op de gezonde huid wordt aangebracht en voorkom oppervlakkige toediening in de vacht of het van de vacht aflopen van de vloeistof. Dit product niet gebruiken bij konijnen en bij overgevoeligheid voor de werkzame stoffen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere variant van Flea Free Spot-On Combo? Bekijk dan onze pagina met alle antivlo- en tekenmiddelen voor honden. Voor bijvoorbeeld ontwormingsmiddelen kunt u terecht op de pagina van de hondenapotheek.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
08-10-2018
1
2
3
4
5
gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk te doseren


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.