Antivlo en teken hond

Flea Free Spot-On Combo voor honden 20 - 40 kg

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Flea Free Spot-On Combo voor honden van 20 tot 40 kg is een spot-on pipet tegen vlooien en teken en is geschikt voor honden met een gewicht tussen 20 en 40 kg. De voordelen:

 • Werkt tot 7 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken
 • Doodt vlooien op het dier en in de omgeving
 • Doodt ook vlooienlarven en vlooieneieren

Meer informatie

Productinformatie Flea Free Spot-On Combo voor honden van 20 tot 40 kg

Flea Free Spot-On Combo voor honden van 20 tot 40 kg is een handige drop-stop teken- en vlooienpipet met de werkzame stoffen Fipronil en Pyriproxyfen. Vlooien bij de hond kan erg vervelend zijn! Ze veroorzaken jeuk, waardoor uw hond de huid volledig kapot kan krabben. Ook teken bij de hond dient u zo snel mogelijk te behandelen. Ook voor preventieve behandeling zijn de Flea Free Spot-On vlooiendruppels ideaal. De drop-stop pipet zorgt ervoor dat de vloeistof er pas uitkomt bij druk op het reservoir. Dit vlooienmiddel is geschikt voor honden met een gewicht tussen 20 en 40 kg en bestrijdt vlooien en teken op twee verschillende manieren. De werkzame stof Fipronil doodt binnen 24 uur de aanwezige vlooien en binnen 48 uur de aanwezige teken op de hond. De werkzame stof Pyriproxyfen is een Insecten Groei Remmer (IGR) en zorgt ervoor dat vlooien zich niet kunnen voortplanten. Het heeft een effectieve werking op de omgeving, door de ontwikkeling van vlooienlarven en -eieren in huis te helpen voorkomen.

Na behandeling is Flea Free tot 7 weken werkzaam tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Flea Free Spot-On Combo kan gebruikt worden in de behandeling tegen een vlooienallergie wanneer dit door een dierenarts is vastgesteld. Behandel uw hond in dat geval elke 4 weken met de Flea Free spot-on Combo pipet. Wanneer er sprake is van een vlooienplaag is het aan te raden om de omgeving te behandelen met een speciale omgevingsspray van Flea Free. Bij een vlooienplaag zit namelijk slechts 5% van de vlooien op uw huisdier en de overige 95% in de omgeving. Met Flea Free omgevingsspray kunt u alle plekken in huis goed en effectief behandelen. 

 • Doodt effectief alle vlooien en teken
 • Doodt ook de vlooienlarven en vlooieneieren in de omgeving
 • Na behandeling tot 7 weken bescherming tegen vlooien
 • Na behandeling tot 4 weken bescherming tegen teken
 • Eenvoudig toe te dienen dankzij handige drop-stop pipet

Bij Brekz kunt u de beste teken- en vlooiendruppels voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flea Free Spot-On Combo voor honden van 20 tot 40 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Werkzame stoffen Flea Free Spot-On Combo vlooiendruppels hond

Fipronil en Pyriproxyfen

Gebruik Flea Free Spot-On Combo voor honden van 20 tot 40 kg

 1. Haal de vlooienpipet uit de blisterverpakking.
 2. Houdt de pipet rechtop en tik tegen het smalle deel van de pipet om er zeker van te zijn dat alle inhoud in het reservoir van de pipet zit.
 3. Breek de punt van de pipet af langs de breuklijn. Duw de haren aan de achterkant van de nek van de hond opzij tot de huid zichtbaar wordt.
 4. Plaats de punt van de pipet direct tegen de huid en knijp stevig meerdere keren in de pipet om deze te ledigen op twee verschillende plaatsen.

Let op dat de vloeistof alleen op de gezonde huid wordt aangebracht en voorkom oppervlakkige toediening in de vacht of het van de vacht aflopen van de vloeistof. Dit product niet gebruiken bij konijnen en bij overgevoeligheid voor de werkzame stoffen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere variant van Flea Free Spot-On Combo? Kijk dan op de pagina met al onze antivlo- en tekenmiddelen voor honden. Voor bijvoorbeeld ontwormingsmiddelen kunt u terecht op de pagina van onze hondenapotheek.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (4)
19-08-2019
1
2
3
4
5
Geeft een goede dosering per pipet en wat handige reactie om een nieuwe pipet te geven
17-08-2019
1
2
3
4
5
Heel snelle levering
05-10-2023
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Prima spul!
12-05-2023
1
2
3
4
5
Produkt funktioniert wie erwartet

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.