Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer voor de hond

Productinformatie

Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer voor de hond is een spray halsband wat helpt uw hond onder controle te houden. 

  • Voor honden vanaf 3,6 kg
  • Maximaal bereik van 275 m
  • 15 stimulatieniveaus, waarvan 8 niveaus spraystimulatie en 7 niveaus geluidssignaal + spray
  • Oplaadbare, waterdichte afstandsbediening en ontvanger met verstelbare halsband voor nekgroottes tot 71 cm

Meer informatie

Productinformatie Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer hond

Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer hond is een halsband die door middel van een spray helpt met het onder controle houden van uw hond. De halsband heeft een bereik van maximaal 275 meter en is geschikt voor honden van alle rassen vanaf een lichaamsgewicht van 3,6 kg. De halsband helpt met het afleren van verkeerd gedrag en bevordert goed gedrag met een geluidssignaalknop. 

Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer hond is bovendien waterdicht en komt met oplaadbare batterijen. Het product is ideaal om uw hond van een grote afstand in toom te houden. Het systeem kan ook bij twee honden tegelijk werken. U kunt daarvoor los een extra handband bestellen. 

Bij Brekz kunt u Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer hond

Gebruiksaanwijzing: 

Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig voor gebruik. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Van Petsafe is er ook dit handige anti-blafsysteem in de vorm van een vogelhuisje. Zoekt u nog een andere halsband voor uw hond? Dan kunt u zeker het juiste product vinden op onze overzichtspagina hondenhalsbanden.