Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Beeztees Gentle Walker XL (Retriever) OP is OP

Productinformatie
Per stuk
€ 10,99
€ 8,24
€ 10,99
€ 8,24

Gentle Walker XL (Retriever) voor de hond is een tuig voor grote honden en wordt gebruikt als alternatief voor de halsband.

  • Diervriendelijk alternatief halsband
  • Veel controle met weinig kracht
  • Geschikt voor corrigeren bij gedrag

Meer informatie

Gentle Walker XL (Retriever) voor de hond

Gentle Walker XL (Retriever) voor de hond is een tuig voor grote honden en wordt gebruikt als alternatief voor de halsband. Met dit tuig is het mogelijk uw hond met minder kracht onder controle te houden. Ideaal dus voor honden die zelf over veel fysieke kracht beschikken en geneigd zijn om zo hun baasje op sleeptouw te nemen. Het is tevens een goede oplossing wanneer u uw hond op een diervriendelijke manier wilt kunnen corrigeren. In tegenstelling tot de slipketting wordt uw hond bij het tuig namelijk niet gestraft wanneer u hem corrigeert, omdat het tuig hem niet om de nek zit. Dit is belangrijk voor zijn vervolgreactie en het helpt u bij een gezonde leercurve van uw hond. Geef in het vervolg duidelijke signalen af op een diervriendelijke manier met dit tuig van Gentle Walker. 

Het bevestigen van het tuig is eenvoudig dankzij de twee karbijnsluitingen. Het product is verstelbaar en is geschikt voor honden met een nekomvang tussen 56 en 80 cm.

Bij Brekz kunt u eenvoudig en goedkoop de beste accessoires voor uw hond online kopen. Wilt u Gentle Walker XL (Retriever) voor de hond nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties en koop dit product tegen de scherpste prijs.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld tegen overmatig blaffen van uw hond? Voor een overzicht van antiblaf en trainingsartikelen kijkt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
07-03-2018
4
4
4
4
4
het product was niet wat ik zocht en voor mijn hond niet geschikt maar toch ben ik super geholpen zonder problemen en zelfs direct mijn geld teruggekregen
31-08-2017
4
4
4
4
4
De Gentle Walker is een fijn product om met je huisdier te wandelen. Als je hond niet gaat steigeren aan de riem zodra hij een andere hond ziet. Dan is een slip ketting makkelijker.Wij wisselen die twee af en dat gaat prima. Er is een makkelijke manier om hem om te doen maar dat is ff een weetje. De hond kan zich prettig vrij bewegen maar het lijkt mij niet geschikt voor een hond met een snel geïrriteerde huid.De Geltle Walker gaat onder de oksels door en dat kan irritatie opleveren, omdat die riempjes vrij smal zijn. Al met al een fijn product als t bij je huisdier past