Almo Nature natvoer kat

Almo Nature HFC Natural rundvlees natvoer kat (70 g)

Almo Nature HFC Natural rundvlees natvoer kat (70 g)
Almo Nature HFC Natural rundvlees natvoer kat (70 g)
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Almo Nature HFC Natural rundvlees natvoer kat (70 g)

Productinformatie
4
4
4
4
4
(2)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Almo Nature HFC Natural rundvlees natvoer kat (70 g) is een natuurlijke en smakelijke bijvoeding met rund voor volwassen katten.

  • Bevat wel 75% rund- of kalfsvlees 
  • Alleen natuurlijke ingrediënten
  • Vrij van chemische toevoegingen

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature HFC Natural rundvlees natvoer kat

Almo Nature HFC Natural rundvlees natvoer is een smakelijke bijvoeding, rijk aan rund- of kalfsvlees en is bedoeld voor volwassen katten. De maaltijd bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten en bevat wel 75% vlees. Zo zijn de runderen en kalveren afkomstig uit een vrije veehouderij waardoor het vlees vrij is van hormonen en antibiotica. Het vlees wordt bereid zonder chemische behandeling en wordt geconserveerd in het eigen kookvocht. Zo blijven de aanwezige smaak- en voedingsstoffen optimaal behouden voor uw kat.

Ook zijn diverse vitaminen en mineralen toegevoegd, waardoor de maaltijd niet alleen lekker is, maar ook nog gezond. Er is een kleine hoeveelheid rijst toegevoegd voor een nog beter gebalanceerde voeding. Almo Nature HFC Natural maakt geen gebruik van chemische toevoegingen zoals conserveer- en smaakstoffen. De pure smaak en de echtheid van het product maken dit product tot een smakelijke, gezonde klassieker voor iedere kat. 

  • Bevat maar liefst 75% vlees
  • Vlees van dieren uit een vrije veehouderij, dus vrij van antibiotica en hormonen
  • Zuiver en alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt
  • Bevat geen chemische toevoegingen zoals conserverings- en smaakstoffen
  • Rijst, vitaminen en mineralen toegevoegd voor een gebalanceerde maaltijd 

Deze blikjes van Almo worden geleverd met HFC of zonder HFC logo op de verpakking, de inhoud is echter hetzelfde.

Bij Brekz kunt u Almo Nature HFC Natural rundvlees natvoer kat (70 g) eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop de voordeelverpakking, maak gebruik van een van onze vele aanbiedingen en verzeker uzelf van de scherpste prijs!

Ingrediënten Almo Nature HFC Natural rundvlees voor katten

Rundvlees (75%), boullion (24%), rijst (1%).

Voedingsadvies Almo Nature HFC Natural natvoer kat

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Almo Nature raadt aan om de maaltijden van uw kat te verdelen in 60% natvoer en 40% droogvoer. De houdbaarheid van Almo Nature HFC Natural staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een andere aanvullende voeding? Kijkt u dan eens bij de Holistic brokken van Almo Nature. Kijk voor het complete aanbod op de pagina van Almo Nature.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
06-11-2020
1
2
3
4
5
Ruikt prima, helaas wil mijn kat het niet eten. Hij is nogal kieskeurig...
24-10-2018
1
2
3
4
5
Het product is prima, de levering door DPD wáárdeloos. De bezorging werd aangekondigd en ik was gewoon thuis, echter geen aflevering van het product. Ook geen briefje in de brievenbus ontvangen. Vervolgens gebeld met DPD service, gevolgd door een gesprek waarvoor extra kosten in rekening worden gebracht. Een alleraardigste dame die vervolgens aangeeft dat ik het pakket in depot, 20 kilometer verderop zelf mag ophalen. Dit is mij nu twéé maal overkomen. Zolang het bedrijf Brekz.nl de firma DPD als koerier gebruikt zal ik geen enkele bestelling meer plaatsen.


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.