Almo Nature natvoer kat
4
4
4
4
4
(3)

Almo Nature HFC Jelly Gemengde Zeevis (70 gram)

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Almo Nature HFC Jelly Gemengde Zeevis is een premium natvoer geschikt voor volwassen katten.

  • Natvoer bereid met zeevis
  • Op natuurlijke wijze geconserveerd
  • Vrij van chemische toevoegingen

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature HFC Jelly Gemengde Zeevis

Almo Nature HFC Jelly Gemengde Zeevis is een kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit die oorspronkelijk geschikt waren voor menselijke consumptie. De voeding van Almo Nature bevat een relatief hoog aandeel verse vis, namelijk 70%. De vis komt uit de zee, waardoor het geen antibiotica of hormonen bevat, hetgeen wel het geval kan zijn bij vis uit kwekerijen. De verschillende soorten vis worden gekookt en gesneden zonder dat er een chemische behandeling heeft plaatsgevonden. Doordat de voeding in zijn eigen kookvocht geconserveerd wordt blijven zo veel mogelijk van de oorspronkelijke voedingsstoffen bewaard en behoudt het voer zijn pure smaak. Daardoor zal uw kat van deze visrijke maaltijd kunnen smullen!

Almo Nature Gemengde Zeevis wordt geproduceerd zonder dat daar conserveringsmiddelen, kleurstoffen of voedingsstoffen aan toegevoegd worden. Hierdoor heeft het voer een heerlijke pure smaak en zijn alle essentiële voedingsstoffen rechtstreeks afkomstig uit de vis. Almo Nature adviseert wel om geregeld met varianten blikvoeding af te wisselen, zodat uw kat de juiste hoeveelheid van alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Een voeding op basis van vis levert bijvoorbeeld veel Omega 3-vetzuren, stoffen die de huid en de vacht van uw kat ondersteunen. Bepaalde vitaminen en mineralen zijn echter meer aanwezig in voeding waar ook groente of fruit aan toegevoegd is. 

Let op: Deze blikjes van Almo Nature worden geleverd met HFC of zonder HFC logo op de verpakking, de inhoud is echter hetzelfde.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en pure voeding voor uw kat? Koop dan nu Almo Nature Gemengde Zeevis goedkoop online bij Brekz!     

Ingrediënten Almo Nature HFC Jelly Gemengde Zeevis

Samenstelling: Visbouillon (43,5%), witvis (30%), visbouillon (30%), baby-venusschelpen (11%), inktvis (7%), garnalen (7%), rijst (1,5%).

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (11,3%), ruwe celstof (0,1%), ruw vet (0,5%) ruwe as (1%), vocht (85,8%). 

Voedingsadvies Almo Nature

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Gemengde Zeevis te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer.

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Almo Nature Gemengde Zeevis staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Almo Nature Gemengde Zeevis

Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog

                

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Gemengde Zeevis? Kijk bijvoorbeeld eens naar Almo Nature HFC Natural Kip en Garnaaltjes. Bekijk ook eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer


Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (3)
03-12-2018
1
2
3
4
5
Katten zijn er dol op. Goed gevuld ook!
07-06-2018
1
2
3
4
5
Kat eet het wel maar prefereert tonijn met
01-10-2019
1
2
3
4
5
Je ne dis pas que le produit est mauvais, mais mes chattes n'aiment pas du tout.

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.