Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
4
4
4
4
4
(9)

Almo Nature Daily Rund 400 gram

Productinformatie
12 x 400 gr
€ 11,95 (€ 2,49/kg)
€ 11,95 (€ 2,49/kg)
24 x 400 gr
€ 22,25 (€ 2,32/kg)
Meest verkocht
€ 22,25 (€ 2,32/kg)

Almo Nature Daily Rund is een natuurlijke, aanvullende voeding en is geschikt voor volwassen katten.

  • Handig voordeelblik 
  • Helpt tegen voedselovergevoeligheid 
  • Vrij van toevoegingsmiddelen

Meer informatie

Almo Nature Daily Rund

Almo Nature Daily Rund is een natuurlijke aanvullende voeding voor volwassen katten. Alle ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en zijn natuurlijk van aard. Zo wordt uitsluitend vlees gebruikt die afkomstig is uit de vrije veehouderij. Behalve om de winst van het dierenwelzijn verzekert het u dat u in het vlees geen hormonen en antibiotica aantreft. Bij de bereiding zijn ook geen kunstmatige conservering-, lok- en kleurstoffen gebruikt. Almo Nature conserveert het vlees na het kookproces in het eigen kookvocht. Zo blijven ook de smaak- en voedingsstoffen optimaal behouden. Mede dankzij het natuurlijke karakter van de voeding is deze zeer geschikt voor katten met een verminderde voedseltolerantie. En met de toegevoegde vitaminen, mineralen en taurine, zet u uw kat niet alleen een lekkere, maar ook nog eens een zeer evenwichtige voeding voor. Taurine is belangrijk voor vitale lichaamsfuncties zoals het gezichtsvermogen en het hart. Ook speelt taurine een rol in het behoud van een glanzende vacht en een gezonde huid. De vitaminen en mineralen zorgen dat uw kat alles binnen krijgt wat hij nodig heeft voor een gezond en actief leven. De voordelen voor uw kat nog een keer onder elkaar.

  • Geschikt voor katten met een verlaagde voedseltolerantie
  • Hoogwaardige dierlijke eiwitten uit kalf en rund
  • Evenwichtig voedingsprofiel dankzij essentiële vitaminen en mineralen
  • Taurine aanwezig voor de ondersteuning van diverse vitale lichaamsfuncties
  • Vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, lok- en kleurstoffen
     

Bij Brekz kunt u Almo Nature Daily Rund goedkoop online bestellen. Dankzij de voordeelverpakking en onze aanbiedingen kunt u dit product kopen tegen een extra scherpe prijs!

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Rund staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Rund

Vlees en nevenproducten (waarvan rund 4%), ei en eiproducten, mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (7,5%), ruw vet (5,5%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (3%), vocht (81,5%), metaboliseerbare energie (814 kcal/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.415 IE/kg), vitamine D3 (150 IE/kg), vitamine E (19 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (3,2 mg/kg), koper (0,8 mg/kg), cassiagumm (3.000 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Almo Nature raadt aan om de maaltijden van uw kat te verdelen in 60% natvoer en 40% droogvoer.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een andere aanvullende voeding voor een gevoelige kat? Kijk eens bij de voeding van Royal Canin - Veterinary diet kattenvoer. De Merkenpagina van Almo Nature vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
3.7 / 5 (9)
23-05-2018
1
2
3
4
5
Het produkt is voor zwerfkatjes,niet voor mijn (binnen)poes,die krijgt speciaal dieetvoeding.De katjes zijn er heel tevreden mee,er is wel wat verschil(naargelang de smaak) maar ze eten het mooi op. De prijs is ook niet te duur wat het produkt geschikt maakt voor zwerfkatten
06-05-2018
1
2
3
4
5
De katten lusten het eten niet echt.
20-01-2018
1
2
3
4
5
In het weekend bestelling geplaatst en pas do geleverd ben ik niet gewend van jullie dat er zoveel dagen tussen zit dat mijn bestelling bezorgd werd.
09-01-2018
1
2
3
4
5
De katten vinden het heerlijk!
03-01-2018
1
2
3
4
5
heerlijk voor vinden onze poezen, en stinkt niet , zal andere smaken proberen
17-08-2019
1
2
3
4
5
Les boites sont arrivées en majorité cabossées ! je ne pense pas qu'elles se garderont jusqu'à la date de péremption : c'est inadmissible

Translate to English

15-10-2018
1
2
3
4
5
bonjour, carton pour l'envoi pas assez solide, donc le colis s'est ouvert.... et des boites ont été cabossées... Le livreur n'était pas très content que je compte les boites, il avait d'ailleurs posé le colis de manière à ce que l'on ne voit pas que le carton était abimé, mais je l'ai vu quand même. Donc attention à vos emballages, merci

Translate to English

04-07-2018
1
2
3
4
5
Super produit qui convient même aux chat fragiles et allergiques. J'ai commandé celui au veau également. Je suis entièrement satisfaite, mes chats sont en pleine forme et n'ont plus de problème d'intolérances.

Translate to English

21-01-2018
1
2
3
4
5
wird von den Katzen nicht so angenommen, wie ich geglaubt habe

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.